Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok anyajegyem van. Ez zavaró a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igazából mindenhol sok anyajegyem van, de főleg a hátamon és a vállamon.
Illetve ilyen öregségi foltok, nem is értem, 18 éves vagyok. :)
Az öregségi foltokat valahogy el lehet tüntetni?
Mindig nézem, hogy egy pár lánynak olyan szép bőre van, nekem meg tele van anyajeggyel, de még rosszabb, és cikibb az öregségi folt.
Ez zavarja a fiúkat?
2020. dec. 21. 17:53
11/11 anonim válasza:
Szia!Nekem fiatal lány korom óta nagyon sok van.Igaz erre rátett az is hogy szőke, kék szemű, világos bőrű vagyok. Fiatal koromban sokszor leégett a bőröm, szoláriumot sem vetettem meg, ami sajnos negatív hatással van a bőrre. Most 50 éves vagyok. Több mint 200 inkább apró anyajeggyel. Évente járok anyajegy szűrésre, amit nagyon fontosnak tartok.Eleinte engem is zavart, én is irigyeltem azokat a lányokat akinek nagyon szép bőrük volt. De mostanra már tudok.ezzel élni. A fiúk terén nálam sem volt probléma.Vonzó, szexi nőnek tartottak mindig is. A túlzott napozást, és a szoláriumot kerüld.Én barnító krémet használok nyáron, de azért fényvédő naptejjel napotok is ha tehetem, de mértékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!