Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus pasik hány nővel fekeüdtetek le egész életetekben?
Ugye nálatok ez azért kérdés, mert sokszor évekig maradtok egy nővel, szakítás után meg összetörtök, és akkor nem megy egy ideig a dolog.
Én még csak 5 nőt fektettem meg (2 komoly + 3 egyéjszakás), öt éven belül - később kezdtem az ismerkedést! - de egyáltalán nem vagyok romantikus alkat.
Nálatok hogy van ez? Köszi szépen a válaszokat.
Kb. tízzel, nem számoltam, de egyéjszakás soha nem volt.
44F.
Eggyel. Többel nem is akartam, de úgy hozta a sors sajnos, hogy mégis kell majd...
F/20
Én is még csak eggyel, de lassan kezdem magam a összeszedni a válás után úgyhogy jöhet a következő :) Egyébként Rák csillagjegyű vagyok..
36/f
Kettővel.
Az elsővel másfél évig voltam együtt, a másodikkal hatodik éve leszünk együtt januárban.
28/F
Én már akkor sejtettem hogy nem vagy romantikus, mikor a "megfektetni" kifejezést használtad. :)
Én eggyel, és remélem így is marad.
A rákok meg inkább az ezoréria kategóriában rontsák a levegőt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!