Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy rossz kapcsolat után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy rossz kapcsolat után sosem fog az ember könnyen új kapcsolatba kezdeni?

Figyelt kérdés
A rossz tapasztalat következtében senkiben sem fog megbízni, inkább elhessegeti a lehetőségeket?
2020. dec. 20. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiheveri a rossz kapcsolatot, fog még újba belekezdeni, de kevesebb bizalommal.
2020. dec. 20. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez butaság.

Ugye általában azt mondják, hogy megfontoltabb lesz nem ugrik bele könnyen mindenbe, lassabban halad stb.

De ha boldognak érzi magát vele akkor a szabályok megint elfelejtődnek...

2020. dec. 20. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha komolyan gondoltál a kapcsolatra, akkor nem fogsz gyorsan új kapcsolatba vágni, akkor sem ha jó kapcsolat volt.

Minden szakítás után kell időt adni, hogy feldolgozd a dolgot (a pozitív és a negatív részét is), és utána érdemes újba vágni.

Ha nem tudod feldolgozni, akkor pedig keress segítséget (pl pszichológus).

A legtöbb ember manapság pont itt hibázik, volt egy kapcsolata (olyan amilyen), és anélkül, hogy ezt lezárná, beleugrik a következőbe, erőlteti a randizást, az ismerkedést, miközben nagyon nem áll készen. Van aki még 1 évvel egy kapcsolat után is képes egy randi felét azzal tölteni, hogy a mocsok exe miatt puffog.

Szóval, ne kifogásokat keress, hogy te sosem leszel a régi, hanem dolgozd fel a történteket, tanulj belőlük, és lépj tovább. Amíg ezt nem teszed meg, addig valóban nem lesz kapcsolatod.

2020. dec. 20. 20:12
 4/6 mirabella25 ***** válasza:
2 rossz kapcsolatom volt ami után 5 évnek el kellett telnie h újra elkezdjek ismerkedni.
2020. dec. 20. 23:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én minden kapcsolatom (4 volt, tehát nem sok) maximális, teljes bizalommal kezdtem, anélkül semmi értelmét nem látom, de tényleg semmit. Az ilyen kapcsolat minek? Mire jó? Sose fogom felfogni, hiszen annyira jó egyedül élni.

4ből 3 kapcsolatban sérültem, kettőben átvertek, megcsaltak és megaláztak, a harmadikban a mézeshetek után előjött a korlátozó, erőszakos, féltékeny, agresszív ember az exemből, de most ezért büntessem magam életem végéig? Kösz nem. Inkább egyedül voltam mindegyik kapcsolat után egy pár évet, addig nem kezdtem semmi ismerkedésbe amíg nem voltam túl minden apróbb és nagyobb traumán. Negyedszerre sikerült, vele a mai napig boldogok vagyunk.

2020. dec. 21. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehezen kezdd újjat.Mindenkép adj idöt magadnak a gyógyulásra.Ez azért kel hogy a következő kapcsolatod sikerüljön.Ne fizessen az új párod a régi párod vétkeiért.Mert az nem fer!.Csak akkor kezdj új kapcsolatot ha újból bízni tudsz.
2021. szept. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!