Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy tetszedjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy tetszedjen neki az amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
ma este dumáltam egy 24 éves csajjal és én csak 20 vagyok és mivel nem vagyok félős meg van önbizalmam hát elhivtam randira amiről nem éppen gondoltam hogy még bele is egyezik :) na és hogy tovább? egy nagyobb nő mit vár el tőlem igy elsőre? volt már nagyobb baratnőm de azok a dolgok ugy pillanatok alatt jöttek össze, nem volt idő átgondolni semmit és benne voltam a közepébe és tetszett, de most őt "mivel ragadtassam el"? nagyon édi lány és imádnám ha megtudnám nyerni a szivét :D
2010. aug. 12. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:

legyél vele figyelmes,segítőkész.

csak természetesen.

2010. aug. 12. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
nagyobb nő? Nem az oviban vagyunk ember, nem nagyobb hanem idősebb.
2010. aug. 12. 20:51
 3/8 A kérdező kommentje:

na figyelj öcsém, hétfőn indultam kamionnal németországba és ma reggelre értem haza, ku*vára fáradt vagyok, minden marhaságra nem tudok odafigyelni és most nem hiányzik a te cseszegetésed oké??

A kérdés azért van hogy kritizáljad.

2010. aug. 12. 20:56
 4/8 A kérdező kommentje:
nem azért van.
 5/8 anonim ***** válasza:

helyes írás-.-

megfogalmazás 0..

Ha idősebb nővel szeretnél kikezdeni, akkor először tanulj meg helyesen fogalmazni és írni;).

6/8 anonim ***** válasza:
utolsóhoz csatlakozom:D bár azt se csak az idősebbek igénylik
2010. aug. 12. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

najó..elég itt az oltogatásból.

szerintem legyél aranyos,humoros,férfias,de huncut is.Beszélj,és beszéltess.Hallhasd végig amit mond.És mondjuk ha egy parkba mentek,akkor ilyen kis aranyos dolgok tök jók,mint pl: nézd milyen szép madár...

nekem ezek nagyon bejönnének:)

ha a lány egy picit gyerekes,de jó értelemben és szereti a természetet,akkor rácsodálkozhatsz a madárra xd remélem érted:D

20L

2010. aug. 12. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Tetszedjen? Ez valami új szó? Ez mindent überel, pedig sokmindent láttam már. De nem mondom ,hogy csajozás helyett olvass, mert manapság nagyon kevés lány olvas, a legtöbbnek csak a barátja a hobbija. Meg a suli.
2010. aug. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!