Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ha menstruáltok nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha menstruáltok nektek is simigatja párotok a hasatokat? Nektek ez tetszik?

Figyelt kérdés
2020. dec. 19. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokta és jó érzés.
2020. dec. 19. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem szokta simogatni a párom ilyenkor a hasamat illetve puszilgatni is szokta,hogy ne fájjon. Nekem kimondottan tetszik,hogyha ilyen együttérző és gondoskodó.
2020. dec. 19. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szokta simogatni és kérés nélkül hozza a csokit és csipszet az ágyba filmnézéshez.

Imádom őt.

2020. dec. 19. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokta
2020. dec. 19. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én ilyenkor nem szeretem, ha piszkálnak, és ez tetszik.
2020. dec. 19. 19:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vett róla tudomást, arról sem hogy ilyenkor sokkal instabilabb vagyok érzelmileg. Méghogy simogatás, meg puszi...

A legutolsó ilyennél sétálni akart menni. Bár ólmos fáradtság volt rajtam emiatt, meg az előző napi durva görcseim miatt, elmentem vele. Tudta mi van velem, mégis sértegetett, bántott egész találkozó alatt, és olyanokat vágott a fejemhez amikért átlagos napon is sírva fakadtam volna. Ez volt az utolsó alkalom, hogy elviseltem a nulla érzelmi intelligenciáját, nem sokkal később elhagytam.

Nekem nem volt még szerencsém ilyen férfihoz.

2020. dec. 19. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem ha ilyenkor simogatnak, úgyhogy nem. De nekem ez így jó.
2020. dec. 19. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokta, mert kifejezetten utálom, ha a hasamhoz nyúlnak, ha menstruálok, ha nem. Ő pedig tiszteletben tartja ezt.
2020. dec. 19. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Most nincs pasim, de nekem nem tetszene ez. Én ilyenkor ez a hagyj békén típus vagyok. Magamat se bírom ilyenkor elviselni, az még pláne baromira idegesítene ha valaki jönne babusgatni. Fúú de nem bírnám😂

Nem vagyunk egyformák:)

2020. dec. 19. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!