Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha menstruáltok nektek is simigatja párotok a hasatokat? Nektek ez tetszik?
Igen, szokta simogatni és kérés nélkül hozza a csokit és csipszet az ágyba filmnézéshez.
Imádom őt.
Nem vett róla tudomást, arról sem hogy ilyenkor sokkal instabilabb vagyok érzelmileg. Méghogy simogatás, meg puszi...
A legutolsó ilyennél sétálni akart menni. Bár ólmos fáradtság volt rajtam emiatt, meg az előző napi durva görcseim miatt, elmentem vele. Tudta mi van velem, mégis sértegetett, bántott egész találkozó alatt, és olyanokat vágott a fejemhez amikért átlagos napon is sírva fakadtam volna. Ez volt az utolsó alkalom, hogy elviseltem a nulla érzelmi intelligenciáját, nem sokkal később elhagytam.
Nekem nem volt még szerencsém ilyen férfihoz.
Most nincs pasim, de nekem nem tetszene ez. Én ilyenkor ez a hagyj békén típus vagyok. Magamat se bírom ilyenkor elviselni, az még pláne baromira idegesítene ha valaki jönne babusgatni. Fúú de nem bírnám😂
Nem vagyunk egyformák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!