Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Betegesnek számítana? Más is így van ezzel?
Párom csak feldob valami új ötletet. Teljesen mindegy mivel kapcsolatban. Tisztában vagyok vele, hogy nem megtörtént dolgokról van szó, csak elmélkedni szeretne róluk. De ennek ellenére is képes vagyok bolhából elefántot csinálni. Egyből előrevetítem, hogy mi lehet a végkifejlet (legyen az akár negatív), és egyből kérdezősködésbe kezdek, hogy "Mi van, ha..?" Mindenre választ szeretnék kapni.
Nagyon ragaszkodó típus vagyok. Állandóan vele lennék, ha tehetném. Konkrétan érzem magamon, hogy sok vagyok, és hogy kezdem megfojtani ezzel.
Nem élünk együtt, leginkább csak hétvégente tudunk találkozni, suli és a munka miatt. Mikor nem vele vagyok teljesen kifordulok önmagamból. Ha mellette vagyok pedig semmi bajom.
Amiatt lehet ez, hogy túl gondolok mindent mert annyira jó vele? Függője lennék? Mit tehetnék ez ellen? Próbálom lekötni magam, de mindig ő jár a fejemben.
Szakembert is felszeretnék ezzel keresni.
Köszönöm előre is a válaszaitokat. 25/L
jó hogy felfedezted és beismered a problémát. valami oka lehet ennek, hogy ennyire túlgondolsz mindent és kifordulsz önmagadból.. remélem megtalálod az okot és tudod fejleszteni magad, mindkettőtök érdekében!:)
24L
Szakember szerintem túlzás , nincs semmi bajod . Szerelmes vagy ennyi és félsz elveszíteni ami számodra kedves , boldoggá tesz .
Haladtok előre majd és magadtól megnyugszol egy kis idő után, nincs semmi probléma.
Nem lehet, hogy erre egy kicsit ez a karantén időszak is rájátszik? Mármint, többet vagy otthon, egyedül, nem foglalod el magad annyi dologgal, mint korábban, így csak ő jár e fejedben. Vagy ez előtte is így volt?
Szerintem amúgy nem feltétlen rossz ötlet szakembert felkeresni, segíthet.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Ment a zöld kezecske.
Hobbival kimondottan nincs problémám edzeni szoktam, ház körüli teendőket elvégzem, próbálom lekötni magam.
De mégis valahogy marad energiám az agyalásra. Nem bírom teljes mértékben elterelni a figyelmem. Szakemberen csak amiatt jött fel, hogy hátha valami tanáccsal el tudna látni. Videókat már nézegettem, cikkeket is olvasgattam ezzel kapcsolatban.
Előtte is jelen volt ez a problémám. De lehet tényleg a karantén dolog is felerősítette bennem igen. De csak a párommal vagyok ilyen.
Nem sok barátom van, maximum. 2 ember akivel mindent megtudok osztani. De tőlük is elválaszt a távolság, jobban szeretem a személyes beszélgetéseket, mint a netes írogatást.
Lehet, ez is probléma, hogy a párommal próbálok mindent megbeszélni, ő a mindenem.
Barátaimnak is tudom megvan a maga kis világa, nem szeretném ha úgy éreznék, hogy ők a lelki szemeteseim. Mondjuk a páromnak is megvan a maga kis világa, ha nem együtt vagyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!