Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztetek is van olyan, akinek ez teljes mértékben kizáró ok lenne egy párkapcsolatban?
Nincsenek nagy elvárásaim a férfiakkal szemben. Viszont, volt hogy amiatt ment el a kedvem valakitől, mert nem szerette a kutyákat. Nálam ez egy akkora mínusz, hogy egy ilyen személyt nem tudnék, és nem is akarok szeretni. Nekem van kutyám, és eszem ágában sincs kitenni egy olyan pasinak, aki undorral néz rá, márpedig találkoztam ilyenekkel, nem is eggyel.
Nyilván nemcsak emiatt lenne felejtős valaki számomra, például a hűtlenség és a közönyösség is eléggé degradáló, viszont egy lapon említem ezt a nem állatszeretettel.
Sokan papolnak a tökéletes kapcsolatról, mégis kifelejtik a kutyások (az igazi kutyások) az ilyenfajta feltételt, és csak arra lesznek figyelmesek, hogy a kutyáját elhanyagolja, és inkább olyan férfivel/nővel tölti az idejét, akivel nagy eséllyel szakítanak 1-5 vagy akár 10 éven belül. Addigra a kutya megöregszik, és bánhatja, hogy nem foglalkozott vele.
Ezt csak azért írtam le, mert gondoltam kifejtem, hogy mi miatt feltétel nálam az állatszeretet.
Ki hogyan vélekedik erről?
Volt màr hasonló felvetésem, csak macskàkkal.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
Azóta 3cicàm lett, én meg olyannal nem jönnék össze, aki nem viseli el őket.
Aki utálja az állatokat, az egyértelmű kizáró ok.
Mikor megismerkedtem a párommal én nem szerettem a macskákat, kerültem őket amennyire tudtam, kutyám volt. Ő pedig a kutyákat nem szerette, inkább macskás volt. Miután meghalt a kutyám, bizonyos egyéb okok miatt elhoztunk egy cicát. Ennek kb 1,5 éve és imádom ezt az apróságot. A páromat is jó látni vele, mert hiába tudtam hogy macskás, a szülei macskája gonosz volt, nem nagyon láttam hogy foglalkozott volna vele, az enyémmel viszont együtt esznek, isznak, alszanak. A távoli jövőben szeretnék majd kutyát és tudom, hogy a párom is ugyanígy át fog fordulni, mint én. Szoktam látni ismerősök németjuhászaival és látszik rajta, hogy ha lesz saját kutya oda meg vissza lesznek egymásért.
Egy szó mint száz, ha egyáltalán nem szereti az állatokat, az kizáró ok, de ha csak a kutyákat nem szereti, az nem. (Amennyiben nem undorodik tőlük, de elfogadja őket.)
Engem a kutyák utálnak, és ez többnyire kölcsönös, persze a szelídebb kutyákkal én is kijövök.
De egy külvárosi, kisvárosi, falusi utcában onnan lehet felismerni, hogy jövök, hogy az ÖSSZES kutya elkezd max hangerőn torkaszakadtából ugatni...
Főleg, ha nem sokkal azelőtt macskáztam.
Macskás vagyok, valószínű egyáltalán nem egymást keresnénk, de azért azt figyelembe venném a helyedben, hogy pár év múlva valószínűleg az lesz a legkisebb bajod társkeresésnél, hogy a pasi kutyás-e, vagy sem.
F
Persze, nekem meg a nőkkel. A társkeresés szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!