Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Köztetek is van olyan, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köztetek is van olyan, akinek ez teljes mértékben kizáró ok lenne egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim a férfiakkal szemben. Viszont, volt hogy amiatt ment el a kedvem valakitől, mert nem szerette a kutyákat. Nálam ez egy akkora mínusz, hogy egy ilyen személyt nem tudnék, és nem is akarok szeretni. Nekem van kutyám, és eszem ágában sincs kitenni egy olyan pasinak, aki undorral néz rá, márpedig találkoztam ilyenekkel, nem is eggyel.

Nyilván nemcsak emiatt lenne felejtős valaki számomra, például a hűtlenség és a közönyösség is eléggé degradáló, viszont egy lapon említem ezt a nem állatszeretettel.

Sokan papolnak a tökéletes kapcsolatról, mégis kifelejtik a kutyások (az igazi kutyások) az ilyenfajta feltételt, és csak arra lesznek figyelmesek, hogy a kutyáját elhanyagolja, és inkább olyan férfivel/nővel tölti az idejét, akivel nagy eséllyel szakítanak 1-5 vagy akár 10 éven belül. Addigra a kutya megöregszik, és bánhatja, hogy nem foglalkozott vele.

Ezt csak azért írtam le, mert gondoltam kifejtem, hogy mi miatt feltétel nálam az állatszeretet.

Ki hogyan vélekedik erről?

2020. dec. 16. 16:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
23%

Nem igazán értem a helyzetet. Oké, egy elvárás, hogy a másik fél szeresse a kutyát... Az emberek legalább fele szereti a kutyákat, szóval ez azért nem olyan ritka, hogy látványosan nehezedjen nálad a társkeresés. És egy tök jogos elvárás. Én sem tudnék együtt lenni olyannal, aki nem szereti az állatokat. (Nem csak a kutyákat, hanem úgy általában az állatokat.)

Ezen kívül, azért biztos van még valami extrémebb elvárásod is, mert elég irreális, hogy 7 hónap alatt ez volt a legjellemzőbb probléma.

2020. dec. 16. 17:18
 12/26 anonim ***** válasza:
48%
Inkább kutyája ,macskája legyen mint gyereke.Az apákkal csak a baj van.
2020. dec. 16. 17:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Viszont az állatokat jobban szeretem.Utolsó voltam
2020. dec. 16. 17:41
 14/26 anonim ***** válasza:
51%
Alapvetően szeretem az állatokat, de nem vagyok "állatbolond". Én pl. pont olyan emberrel nem szívesen jönnék össze, aki az állatokat többre tartja, és akinek fontosabb, hogy egy ágyban aludjon a kutyájával. Hát ízlések és pofonok:)
2020. dec. 16. 18:34
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem ez valos problema.

Nalunk ket parom se szerette a kutyamat. Nem szerette volna az egyikük hogy osszekoltozeskor a kutya is jojjon,a masikuk meg feltekeny volt arra h a kutyammal foglalkoztam. Na nem mintha ot elhanyagoltam volna, kb annyit foglalkoztam a kutyaval mint o a sajat hobbijaival csak azt nem ertette meg hogy a kutyanak akkor is setalnia kell amikor egyébként o (a parom) nalam van.

A mostani parom szerencsere partner a kutyazasban es sokkal konnyebb igy

2020. dec. 16. 18:42
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább állatot fogadnék el,mint egy gyereket.
2020. dec. 16. 18:51
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj ha valaki kutya barát.En nagyon rendmanias férfi vagyok,szóval amíg nem szőr kupacban el valaki a kutyával ,addig nem érdekel.
2020. dec. 16. 19:17
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Nekem macskám van. Én is ismerkedtem olyannal, aki már az első nálam létnél 1 méteres távolságot tartott a macskámtól, majd ha az leugrott a helyéről, mert az utálat kölcsönös volt, akkor megjegyezte, hogy itt minden csupa szőr. A második találkánál már nálunk is ment a "dögözés", én itt döntöttem el, hogy ez nem megy.

Nem kell, hogy saját cicájának tekintse és elfogadja, de azért minimálisan megtisztelhetne azzal, hogy a szeretett szőrgombócomat nem dögözi le és lökdösi állandóan arrébb.

Végül megtaláltam azt a férfit, aki azt mondta, hogy nem szeretne kifejezetten háziállatot, de nem zárkózik el. Aztán most így 4 év után nem győzök betelni a látvánnyal, ahogy gyömiszkéli, tutujgatja, kényezteti, ellátja. Ugyanúgy imádja, ahogy én.

2020. dec. 16. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes amúgy. Jó lenne ezt az egészet számszerűsíteni... Hányból, hány pasinál volt ez gond?

Az egyik válaszoló pl. azt írta, hogy 2 párja sem szerette az állatokat. Azért, szerintem, ha valaki sorozatosan egy tulajdonsággal rendelkező embereket szed össze, az nem csak a véletlen miatt van. Nekem pl. minden barátnőm szerette az állatokat és nekik is csak olyan pasijaik voltak, akik szerették őket.

2020. dec. 16. 21:02
 20/26 A kérdező kommentje:

''Azért, szerintem, ha valaki sorozatosan egy tulajdonsággal rendelkező embereket szed össze, az nem csak a véletlen miatt van.''

Ez alatt mit értesz?

2020. dec. 16. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!