Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ritka az olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ritka az olyan nő aki szeret anyáskodni és gondoskodni a férfiról?

Figyelt kérdés
Mert én egy olyan nőre vágyom aki a második anyám lenne. Ez mennyire gáz? Nem azt akarom hogy kiszolgaljon vagy szolga legyen csak ilyen típus. Elég életképtelen vagyok ruhát se merek venni arra jöttem rá ilyen hölgy.kellenne nekem. Vannak sokan vagy ritka?

2020. dec. 15. 14:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Annyi ilyen nő nincs hálistennek amennyi pasinak erre van igénye.
2020. dec. 15. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Idősebb korosztályból sok ilyen van. Anno idősebb (na jó az idősebb az 40-50-es nők) kolléganőim elborzadtak, hogy nem én vasalom, hajtogatom és készítem ki az élettársam ruháit.

Amúgy szerintem az ilyenn ők szeretik degradálni a férjeiket, hogy ők ezzel a tevékenységgel fontosabbnak, nélkülözhetetlennek tűnjenek. Nem egyszer hallottam gúnyos kontextusban, hogy jaj a férfiak már csak ilyenek, jaaaj még arra sem képes, hogy eltegye az ételt a hűtbe, nem baj én megcsinálom blabla.

Amúgy én is tyúkanyós vagyok, élettársamnak odaviszem az ételt pl., ha nem vagyok elfoglalva, meg kérdezgetem, hogy elég-e. De vasalni alig szoktam például. Magának vasalja a cuccait.

2020. dec. 15. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Van ilyen, de azoknak igencsak problémáik vannak a fedélzeten.
2020. dec. 15. 18:55
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Hát, figyelj. Én egyelőre olyan gyereket akarok, akit én szülök meg, de mivel már 39 vagyok, hamarosan kifutok az időből. Ha vársz egy pár évet, és nem nem jön össze, örökbe fogadlak😂
2020. dec. 16. 01:13
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Én kimondottan gondoskodó vagyok, de világéletemben kimondottan hánytam azoktól a “férfiaktól”, akik kimondottan erre támasztottak igènyt. Ez életkèptelenség, férfiatlanság, gyengeség, és ragozhatnánk még.

Gondoskodom a szerelmemről, kedveskedek neki, főzök, sütök, meglepem, de ez kölcsönös, ő pedig férfiként gondoskodik rólam, és ami a legfontosabb, hogy egyikünk sem remeg ezekért a dolgokért, csak egyszerűen ezt hozzuk ki egymásból, és örülünk a gesztusoknak mindketten.

De komolyan...nem jutott még eszedbe, hogy összeszedd magad, mint egy férfi, és akkor tükörbe tudnál nézni, nem a sarokban kellene pótanyuciért sírdogálnod. Ez a legritkább esetben működő dolog, mert a nők többsége hányni tud ettől a típustól. Valóban igaz, hogy inkább szülünk egyet, és életképesre neveljük, nem örökbefogadunk egy koloncot.

2020. dec. 20. 09:13
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit sok lett a kimondottan, nem olvastam vissza🤷🏻‍♀️
2020. dec. 20. 09:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Stocholmos az igeny
2020. dec. 20. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ilyen nő van, csak az ilyeneket egyúttal a férfiasság is vonzza. Megveszi tehát neked az alsógatyát, ha utána érdemes lehúzni is.
2020. dec. 21. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!