Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön egy neten látott férfi, honnan tudhatom meg róla, hogy egyedülálló e?
Egy szobabumerángot "talált fel", nagyon nagyon cukin mosolyog az oktató videóin, egy csomószor megnéztem már, az első dobás a kedvencem, amikor elkapja akaratlanul elmosolyodik. Nagyon, nagyon szimpatikus. 29 vagyok, fogalmam sincs honnan jött ez a lelkesedés, nem vagyok ilyen fajta egyébként..
Honnan tudhatok meg dolgokat róla?
Rövid keresés után kiderült számomra, hogy családos, 2-3 gyerekkel.
De anyukájának milyen csodálatos kertje van basszus o.O Egy igazi növényekkel suttogó az a nő. Elképesztő.
16 vagyok
Az azonos vezetéknevű idősebb hölgyet a fantasztikus kerttel és tündéri kutyikkal én is megtaláltam, de más semmit a családdal kapcsolatban. Ha valóban családos ember, akkor meg hagyd békén és csorgasd másokra a nyálad.
Komolyan? Honnan tudod? Ismered?
A facen nincs semmi infó, a videókban vannak gyerekek, pár nincs, de nem hiszem, hogy mind a 7 az övé, vagy mind a 200 a másik videóban.. ahogy biztos nem az övé az a sok kutya és macska sem, de egy kettő lehet.
Egyébként ez nem zaklatás, még egyszer sem kerestem fel. Egy darab felkeresés nem zaklatás, kettő már az lenne. És vagy 100x leírtam, hogy pont azt akarom tudni, van e valakije, mert ha foglalt, akkor könnyen elengedem, de nincs kiírva sehol.
Megnéztem kik lájkolták a képét, csupa idősebb nő és férfi, egyik sem tűnt a párjának.
Nagyon cuki az idősebb hölgy a kutyákkal, szerintem tibeti terrierek(a kedvenc kutyafajtám), vagy fajtajellegű keverékek..
SEHOL nincs kint semmi infó a családjáról életéről.
Igazából pont azért is tetszik, mert olyan későn érő, magának való, de humoros férfinak látszik, így pedig pont az esetem. Amúgy egyik ujján sincs gyűrű a videókban, direkt megnéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!