Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki 40+ férfi és egyedülálló?
Fiatalon meghalt a feleségem, és a mostani nők a lába nyomába sem érhetnek.
Azért meg nem leszek senkivel, hogy ne egyedül legyek. 45/F
Mindig is egyedül éltem. Már meg sem bírnám szokni, hogy mással éljek együtt.
Max. olyan kapcsolat jöhetne szóba, ahol csak találkozgatunk, olyat meg senki nem akar hosszabb távon.
Húú, ezt már elég sokszor kiveséztük a baráti/ismerősi körömben.
Megpróbálom röviden: Az előző kapcsolatom ami kezdett kialakulni, kaptam egy nagy pofont, mivel én teljesen meg voltam győződve arról, hogy sínen van minden. Velem szakítottak. Aztán azt hittem, hogy lezártam, randizgattam, de valamiért elmenekültem mindég. Aztán rájöttem arra, hogy annyira egora (mellre) szívtam az előzőt, hogy ilyen hülye módon jött ki rajtam. Szóval még mindég durcizott az egom, ezen nagyon sokat dolgoztam és azóta már tiszta vagyok. De ennek már lassan két éve és megmondom őszintén "ellustultam", hogy nincs kétlábú társam, mert négylábú dorombolós "fajta" az van, már elég régóta, ő az a fajta csaj, aki még sosem csalt meg. :D (#imadomarohadekot😍)
Rájöttem, hogy tök jól elvagyunk ketten, persze korántsem ugyanaz, ugye...
Na, szóval így alakult. 🙃 Annyira nem bánom. Majd ha benéz az ablakon valami lehetőség akkor azt már nem fogom eldobni, hülye lennék, persze. :)
Nem lett rövid, bocsesz. 😅
Én tényleg jól érzem magam egyedül, és ezt nem csak úgy mondom!
Néha elgondolkodom, hogy mi lenne ha lenne valaki, de aztán végigveszem magamban az ismerőseim, és rájövök, hogy rohadtul nem cserélnék egyikkel sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!