Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Szóval gyakori eset velem, hogy nem tudom eldönteni, hogy azért néz-e a pasi, mert én is őt, vagy mert tetszek neki.
Múltkor voltunk egy helyen, ahol elég sok ember volt, és előttem állt egy pasi, aki mindig hátranézett,és állandóan rám. Persze, amikor hátrafordult reflexből ránéztem. De, amikor újra nézett, akkor direkt nem néztem rá, Ő még nézett egy darabig és aztán visszafordult. Amikor látta, hogy már nem nézem, egyre kevesebbszer nézett rám.
Ez nagyon gyakori eset, de nem értem a pasikat. Valaki elmagyarázná?:D (Bocsi, hogy ennyi szóismétlés van benne)
2010. aug. 12. 14:16
32/38 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 12. 20:48
34/38 A kérdező kommentje:
találd ki:D
2010. aug. 12. 21:22
37/38 anonim válasza:
ha gondolod privibe is folytathatjuk :)
38/38 A kérdező kommentje:
írtam :)
2010. aug. 13. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!