Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
Szóval gyakori eset velem, hogy nem tudom eldönteni, hogy azért néz-e a pasi, mert én is őt, vagy mert tetszek neki.
Múltkor voltunk egy helyen, ahol elég sok ember volt, és előttem állt egy pasi, aki mindig hátranézett,és állandóan rám. Persze, amikor hátrafordult reflexből ránéztem. De, amikor újra nézett, akkor direkt nem néztem rá, Ő még nézett egy darabig és aztán visszafordult. Amikor látta, hogy már nem nézem, egyre kevesebbszer nézett rám.
Ez nagyon gyakori eset, de nem értem a pasikat. Valaki elmagyarázná?:D (Bocsi, hogy ennyi szóismétlés van benne)
2010. aug. 12. 14:16
1/38 anonim válasza:
Ha valakit nézek az azért van, mert bejön nekem.
2/38 anonim válasza:
"Múltkor voltunk egy helyen, ahol elég sok ember volt, és előttem állt egy pasi, aki mindig hátranézett,és állandóan rám. "
Bőr- és nemibeteg gondozó?
3/38 anonim válasza:
Ha jó bőr vagy ne csodálkozz.. szép csajokat mindig megnézem van, hogy néha a nyakam is kitekeredik xd
4/38 A kérdező kommentje:
Nem:D
2010. aug. 12. 14:18
5/38 anonim válasza:
Igen,valószínűleg tetszettél neki,és azért nem nézett már rád,mert úgy gondolta téged nem érdekel,ugyanis nem néztél vissza.Ennyi.Ezt hívják szemezésnek,és nagyon jó játék.
6/38 A kérdező kommentje:
De annyira jó csaj, nem vagyok. Múltkor a csaj ott állt mellette, és az is majdnem kitekerte a nyakát, pedig a csajával közel sem voltunk egy szinten...
2010. aug. 12. 14:20
8/38 A kérdező kommentje:
Neem. A pasival volt ott a csaj, és a pasi még úgyis annyira forgolódott...
2010. aug. 12. 14:22
9/38 anonim válasza:
Sztem akkor nem vagy tisztában azzal, hogy milyen jó csajszi vagy! :)
10/38 anonim válasza:
Lehet olyan ronda vagy, hogy nem akarta elhinni amit lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!