Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 éves szűz lennél és visszaforgathatnád az időt 20-ra, amikor lehetőséged lett volna szexelni egy nős férfival, rábólintanál?
Figyelt kérdés
Tehát 26 éves szűz nő vagy mert vártál a szerelemre de az még most se jött. 20 évesen volt egy nős hapsi a képben de nem adtad neki magad (pedig nagyon vonzónak találtad) mert bíztál benne hogy egy-két éven belül rádtalál a szerelem. Ha most visszamehetnél 20-ra mit tennél?2020. dec. 12. 20:18
11/15 anonim válasza:
Ugyan már nem vagyok szűz, de 29 évesen ezer éve nem szexeltem. Kihagytam pár foglalt pasit, ma már bánom, ha visszamehetnék az időben, élnék az összes lehetőséggel. A jó nagy büdös semminél ugyanis még ez is jobb, több.
12/15 anonim válasza:
Dehogy bólintanék rá. Örülnék, mert jól döntöttem.
13/15 anonim válasza:
#11, értelek, csak nem értek egyet veled.
Volt pont 29 éves szeretők, másfél évig nagyszerű volt, csak azután kezdte érezni, hogy pazarolja az idejét, én is szívesebben maradtam volna vele, csak nyomós okból nem mertem, és a végén mindenki jól rábszott.
Nincs olyan, hogy csak szex, max a kutyáknál.
14/15 anonim válasza:
13: Szerintem meg kinek mire van igénye, engem pl. nem vonz egy komoly kapcsolat velejáróinak úgy 90%-a... Akit igen, annál persze érthető ez a "pazarolja az idejét" hozzáállás. Bár még ő is gondolkodhatna racionálisan: ha addig nem jött össze, akkor utána sem fog pusztán attól, hogy kilép a szeretői státuszból. Az üresjárattal is ugyanúgy telik az ideje, csak közben még élvezetes szex sem jut neki.
15/15 anonim válasza:
A dugás nem minden. Sőt...
Nem forgatnám vissza az időt, nem akarom, hogy ilyen gerinctelen patkányokhoz közöm legyen bármilyen formában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!