Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki csak azért jön össze egy külföldivel, hogy külföldre utazhasson?
Az egyik legjobb barátnőm már lassan három éve “együtt van” egy Angliában élő szerb sráccal. Egyszer találkoztak itthon, utána valahogyan összejöttek és a gyerek már utazott is vissza Londonba. Azóta nyaranta és télen a két vizsgaidőszakban találkoztak, illetve most a távoktatás ideje alatt is együtt vannak (már október óta ott van). Mindegyik alkalommal a barátnőm utazott ki hozzá több hónapra és mindezt teljesen ingyen, hiszen a fiú fizeti mindenét (repjegy, kaja, pipere, ruha, de még új telefont is vett neki és természetesen a lakhatásért sem fizet semmit). Ez úgy derült ki, hogy konkrétan rákérdeztünk. Nagyon régóta ismerjük a lányt és a családját is, ezért furcsálltuk a spontán külföldi kiruccanásait (mármint anyagi szempontból) és azt is, hogy soha meg sem említi a barátját (az elején még titkolózott is és soha semmit nem mesélt róla, a nevét is csak a netről tudtuk meg). Majd elmondta, hogy igazából csak azért van vele, mert így ingyen kint tölthet csomó időt Angliában és ez mekkora előny. A fiú szokott neki írni, videókat küld stb., de ő nem foglalkozik vele és azt mondta semmit nem érez iránta.
Egy másik barátom pedig kb. ugyanezt csinálja, csak pepitában. Neki mindig japán pasija van és ugyanúgy teljesen ingyen Japánban tölti a hosszabb szüneteket az aktuális barátjánál.
Egy harmadik lány pedig egy izraeli fiúval van együtt, az előző két példához hasonlóan.
Erről beszélgettünk barátokkal, hogy most ez mégis mi... Én nem hiszem, hogy képes lennék erre, mert ezt alapvetően elítélem és ezzel más is egyetértett. Viszont volt olyan is, aki azt mondta mi vagyunk a hülyék és igazuk van, ki kell használni a lehetőséget.
Indul a mese délután.
Mikor a királykisasszony otthon unatkozik, barinők nem írnak issza messengeren, és ő meg ide írkálja agyszüleményeit.
1-es Nem kell, hogy érdekeljen. Engem érdekel, mert a saját környezetemben élő, sőt közeli ismerősről és barátokról van szó. Kíváncsi vagyok, hogy ki mit gondol erről, mert baráti társaságban többször felmerül és megoszlanak a vélemények.
2-es Ha azt hiszed, hogy mese, akkor hát hidd azt. Nem az.
Életművészek.
Irigykedsz? :D
Én is ismerek ilyeneket, akik úgy ismerkedtek hogy utána a párjukkal/párjukhoz költözhessenek pl. Angliába, Spanyolországba stb. (Arról én nem kérdezősködök, mekkora a szerelem, de ha ők így boldogok...)
De kapaszkodj meg, csomó embert ismerek aki ilyen benefitek miatt csak barátkozik is külföldiekkel... Jó nekik, ha lenne lehetőségem rá én is ezt tenném. :D De nekem nem sikerült még ilyen kapcsolatokat kialakítani.
Igen, irigykedek :D Mármint nem, mert én ezt nem tudnám csinálni, nem ilyen személyiség vagyok. Viszont értelemszerűen én is örülnék neki, ha hónapokat tölthetnék külföldön úgy, hogy nekem az semmibe sem kerülne.
Amúgy igen, barátkozósra is tudok példát :D Idegen nyelvű szakon tanulok az egyetemen ezért a külföldiekkel együtt van az összes óránk, együtt tanulunk. Van egy olyan szaktársam, aki az első perctől kezdve azért igyekezett, hogy maga köré gyűjtse a külföldieket, aztán egy-kettőt sikerült is és volt már nyaralni az egyiküknél meg hoztak neki ajándékot.
Amúgy nem lenne ezzel baj (meg hát így sincs, mert végülis mindenkinek a magánügye), ha nem csupán a “benefitek” miatt csinálnák ezt... Van egy szír szaktársunk, aki tök rendes, kedves, aranyos stb., de érdekes módon senki nincsen rácuppanva, mert Szíria nem olyan vonzó, mint mondjuk Spanyolország...
Amíg senki nem var at senkit azzal nincs gond. Ha a csaj koltozne konnyebb ugy költözni h van kivel. Nekem bnom kifejezetten osztrák pasikkal ismerkedett mert o meg Ausztriaban akart elni es oda akart koltozni. De attol meg szerette a sracot es azota ossze is hazasodtak, vettek egy hazat. Egy idoben pl o tartotta el a pasit amikor annak nem volt munkaja.
Nyilvan ha a bnod visszael a helyzettel meg gerinctelen es azt hazudja szereti a pasit akkor gaz. De ki tudja mi van az o kapcsolatukban, lehet a pasinak meg tokeletesen megfelel igy. Szoval igen en csak a masik teljeskoru atvereset itelem el azzal nincs gond ha valaki külföldiekkel ismerkedik mert erdekli a célország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!