Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás a szeretőm részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás a szeretőm részéről?

Figyelt kérdés

A napokban együtt voltam a szeretőmmel és hangsúlyozta, hogy szeretné, ha én boldog lennék... Neki ez a helyzet kényelmes, de tudja hogy az ünnepeket mégis egyedül töltöm. Korábbi szeretői kapcsolatával kapcsolatban pletyka merült fel körülötte, így időt kért hogy nyugodjanak a kedélyek és a felesége nehogy gyanút fogjon.

Egy munkahelyen dolgozunk, főnököm. Hangsúlyozta, hogy ha esetleg vége lenne a kapcsolatnak, ne legyen sárdobálás....

2020. dec. 10. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Nem hinném, az én szeretőm is jegel mostanra engem
2020. dec. 10. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Keres normális kapcsolatot.
2020. dec. 10. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kis kedvesek. Karácsonyra a család. Januárba mehet minden tovább...
2020. dec. 10. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Undorító, ahogyan az önzését beburkolja az aggódásba, egy kamu figyelmességbe. Szerintem is csak az ünnepekre akar nyugit, hogy ne bukjon le, és te ne háborogj, amiért egyedül leszel, de igazából magasról tojik arra, hogy te hogy vagy, mit érzel. Kicsit szakít aztán majd újra visszahízelgi magát, mikor épp unatkozik vagy kanos.

Meg az is benne lehet, hogy már megvan az utódod, és tényleg leépít téged.

2020. dec. 10. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
Már az előző kérdésedre is megírtam hogy megunt. Az asszonyt választotta. Fogd fel. Engedd el
2020. dec. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!