Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás a szeretőm részéről?
A napokban együtt voltam a szeretőmmel és hangsúlyozta, hogy szeretné, ha én boldog lennék... Neki ez a helyzet kényelmes, de tudja hogy az ünnepeket mégis egyedül töltöm. Korábbi szeretői kapcsolatával kapcsolatban pletyka merült fel körülötte, így időt kért hogy nyugodjanak a kedélyek és a felesége nehogy gyanút fogjon.
Egy munkahelyen dolgozunk, főnököm. Hangsúlyozta, hogy ha esetleg vége lenne a kapcsolatnak, ne legyen sárdobálás....
Undorító, ahogyan az önzését beburkolja az aggódásba, egy kamu figyelmességbe. Szerintem is csak az ünnepekre akar nyugit, hogy ne bukjon le, és te ne háborogj, amiért egyedül leszel, de igazából magasról tojik arra, hogy te hogy vagy, mit érzel. Kicsit szakít aztán majd újra visszahízelgi magát, mikor épp unatkozik vagy kanos.
Meg az is benne lehet, hogy már megvan az utódod, és tényleg leépít téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!