Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeretsz leginkább csókolózni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 08:02
A kérdező szavazást indított:
Nyelvesen (fiú vagyok)
Ajkak csókolgatása (fiú vagyok)
Szájra puszi (fiú vagyok)
Sehogy (fiú vagyok)
Nyelvesen (lány vagyok)
Ajkak csókolgatása (lány vagyok)
Szájra puszi (lány vagyok)
Sehogy (lány vagyok)
58 szavazat
1/4 anonim válasza:
Én először apró csókokat lehelek a nő ajkaira, hol éppen a felsőre, hol alsóra. Aztán mehet a kölcsönös csókolgatás. Szeretem a nyelvemmel végighúzni az ajkait, néha meg is harapdálni, beszívni őket. Alapvetően pedig egyértelműen a nyelves csókot imádom, amikor finoman masszírozzuk egymás nyelvével a másikat. Személyes kedvencem, hogy kinyújtom a nyelvem hegyesre és leszopatom a nővel, én is az övét. Vagy, hogy kicsit elfajul a csókolózás és az állát is bekapom, szétsmárolom, ő is nekem. F
2/4 anonim válasza:
Kihagytam, hogy imádom közben a tarkojat támasztani hátul és beletúrni alulról felfelé a hajába.
3/4 anonim válasza:
A legtöbb férfi nyelvezni szeret, a legtöbb nő ajkas csókot szereti.
4/4 anonim válasza:
#3 nem tudom, en no vagyok es imadom a nyelves csokot, foleg olyannal aki jol is csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!