Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan sugardaddy, aki millióhoz közeli összeget fizet havonta?
Nincs. És ne edd meg a sztorikat, hogy valaki "látott már olyat aki hallott róla, hogy van ilyen". Mese habbal. Egy sugardaddy sem hülye és meggondolja mire mennyi pénzt ad ki. Neki kisebb a konkurenciája, mint Neked - azaz kevesebb sugardaddy van, mint sugarbaby. Szóval bekövetelheted a millát, csak a többiek a hozzád képesti harmad/negyed vagy ötöd akkora igényükkel simán elhalásszák a jelentkezőket. Ugyanaz, mint az alkalmi partnernél. A sok idióta bekövetel 50-60-70 ezreket per együttlét, mert nincs tisztában a konkurenciával. Útszélit a szemétégető mellett 10-ért is kaphat a férfi (jó, ez kevésbé diszkrét és a higiéniai alapfeltételek sem adottak ), a rosszlányokon 15-18-20 ezerért találsz lakáson dolgozó, minőségi csajokat, akik között akad akit szájbalőni is lehet, ahogy olyan is aki mondjuk az anált is vállalja. A startaprón igencsak elvetemült kategóriák vannak. Akad aki kiírja a magasabb összeget, de garantáltan nem fogsz vele találkozni. Ahogy a jelentkező csajok is 50-et követelnek. Én onnan nem egy egy átlagos csajt (6/10, 7/10) találtam akikket szét nyalhattam és gumi nélkül dughattam meg teleélvezve a puncijukat 20-25 vagy egy alkalommal 30E Ft-ért. Sosem kínáltam irreálisan nagy összeget, viszont valóban elmentem a megbeszélt "randikra"!
Aki ilyet mond, hogy ilyen irreálisan nagy összeget fizető pasiról regél, az nagy eséllyel hazudik!
14.-nek.
Te a fogalmakkal nem vagy tisztában öreg! NEM prostikról van szó.
17.-nek.
A DURVA és a KITARTOTT NŐ, az nem ugyan az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!