Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar egyeseket az, hogy ha egy nő nem fogja aszerint behatárolni a saját értékét, hogy milyen férfiak próbálkoznak nála, meg mire kell nekik?
Olyanokra gondolok, hogy pl. leírja egy nő, hogy sok alja férfi próbálkozik nála, akkor jönnek, hogy azért, mert az a szintje, fogadja el.
Vagy ha csak szexre kell egy vagy több férfinak, akkor nézzen magába, mert azért van, mert másra nem jó, vagy olyanokkal próbál összejönni, akikhez képest egy rakat senki, így persze, hogy csak arra kell. Sokszor látok ilyen kommenteket.
Nem egyszer kaptam gyűlölködést, ha leírtam, hogy nem fogok magamba nézni, és a másikra teszem ilyenkor a felelősséget. Volt, hogy mondjuk itt az oldalon, privátban kaptam a fröcsögést, és még napokig is képes volt zaklatni, a végén már könyörgött, hogy öljem meg magam, amiért ilyen beképzelt vagyok. :D
Szóval: Miért baj, ha egy nő a saját értékrendje szerint ítéli magát, és nem veszi magára, ha egyeseknek csak szexre kellene, és nem gondolja magát egy szinten félig írástudatlan, igénytelen, bunkó segédmunkásokkal azért, mert tömegesen kezdeményeznek nála ilyenek?
Valószínűleg azért zavarja őket, mert ők akarnak manipulálni, lehúzni, mint itt páran. De attól még, hogy valami átlag alatti 50 éves csávó rám ír, hogy akar valamit, bár van párom, nem az előbbi fog beárazni, hanem én magamat. És valószínűleg nekünk lehet igazunk a kérdezővel, hiszen a megfelelő ember már mellettünk van.
Sajnos kérdező van egy alja réteg, aki bárkinél képes tenni egy próbát, tök mindegy, ki az. Ez téged nem minősít. Ez olyan, mikor a munkások minden nőt képesek fütyüléssel üdvözölni, ami inkább ijesztő, mint vonzó. Ha beszólnak, ha bármit tesznek, az nem a te hibád, ez az ő szintjük, ahogy reagálni tudnak. Mint a kedves 5-ös is a húspiac-ideológiájával, ahol mindenkit be lehet árazni, csakhogy azt nem szabad elfelejteni, hogy az egyén szubjektíven értékel.
Vegyünk X átlagos nőt, elvisszük egy modellekkel teli buliba, az értékelés igen szar lesz, de ha ugyanezt a nőt az átlagos buliba visszük vagy a kevésbé előnyös külsejűek mellé más-más érték fog kijönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!