Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Értelmiségi nők! Nyitottak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmiségi nők! Nyitottak lennétek párkapcsolatra melós férfival?

Figyelt kérdés
Mennyire számít nektek párválasztásnál, hogy a másiknak milyen végzettsége van, illetve mi a szakmája?

2020. dec. 5. 12:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Te, melós fèrfi járnál melós csajjal? Vagy csak diplomás làny jöhet szóba?
2020. dec. 5. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
73%

Igen. Ilyen elettarsam van.

En is megerositem,h akiket megismertem diplomas ferfiakat,azok parkapcsolatra alkalmatlanok voltak.

N

2020. dec. 5. 13:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Nálam mindkettő szóba jöhet
2020. dec. 5. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha nem olyan a munkája, hogy:

-Nincs hétvége, nincs ünnepnap, nincs munkaidő, folyamatosan dolgozik és nincs az, hogy 7-re otthon és onnantól szabad.

-A tűző napon, a hidegben, a retekben kell dolgoznia minden nap

-Nehéz fizikai munka, amibe csak belerokkanni lehet

Ha csak szimplán alacsonyabb végzettségű, mondjuk szakács, cukrász, szabó, műszerész, az tökéletes lenne.

A szüleim nem diplomások, én vagyok az egyetlen a családban, aki egyetemre ment és (több) diplomát szerzett, így ez nem rajtuk múlna, hanem rajtam.

2020. dec. 5. 13:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan ember aki mindenben jó. Én például dolgoztam boltban és érettségizett létemre nem tudtam olyan jól /gyorsan/ fejbe számolni mint a szakmunkás. Pl. selejtezésnél fejben, kg, deka összeadás, kivonás. Gondolkodás nélkül, azonnal!!! Anyám varrónő volt, szabott, vart. Szerintem egy kosztüm kiszabásához is kell ész.

Barátnőim között volt egy idősebb diplomás hölgy, jókat lehetett vele beszélgetni pl. vallásokról, meg általában amihez lexikális tudás kell.

Aztán jóban voltam egy nálam sokkal fiatalabb hölggyel is a közelben. Egyszer elmondta, hogy neki csak 8 ált. van mert otthagyta a szakmunkást. Annyi jó gyakorlati dolgot tudtam meg tőle. Már egyik barátnőm /ismerősöm/ sincs az életemben, mindkettőre jó szívvel emlékszem vissza.

Egy párkapcsolatban pedig két ember ki kell, hogy egészítse egymást. Rokonom értelmiségi nő, nem szereti az aprólékos dolgokat. Férje szakmunkás, Ő viszont igen. Gyerekeik vannak. Nagyon jól működnek együtt mint család.

2020. dec. 5. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolati alkalmasság nem a diplomától függ. A férjem mérnök, így nyilván diplomás, de ha pontosan ugyanez az ember lenne, ugyanezzel a személyiséggel, csak nem mérnök hanem villanyszerelő mondjuk, akkor is pontosan ugyanennyire bolondulnék érte. Az ismerősi körömben nem nagyon vannak nemdiplomások, szóval nehezen tudom elképzelni, hol ismerkedhetnék meg egy "melóssal", ugyanakkor nem hinném, hogy bármiben befolyásolna. Ha szereti a munkáját, megél belőle, illetve a #14 által felsoroltaknak megfelel a munkája (tehát normál munkaidő, emberi körülmények, ilyesmi), akkor simán jöhetne.
2020. dec. 5. 14:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én most csinálom a második diplomámat, de nem érdekel kinek van, kinek nincs. Mondjuk én dolgoztam több diplomát nem igénylő munkahelyen is, sőt a jelenlegi munkám is ilyen, mert nappali egyetem mellet ezt találtam ami belefér. Szóval a barátaim között is sok nem diplomás van. Nem szempont, semmit nem árul el.
2020. dec. 5. 22:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!