Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szeretnek priviben beszélgetni ezen az oldalon? Miért nem? Miért nem adnak egy esélyt az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 22:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Aki férfi ismerkedni akar, az azon is elgondolkodhatna, talán nem elég a köszönés. Lehet az írásmódra is érdemes lenne odafigyelni. Írásjelek használata, nagybetű mondat elején, nem mindent egybe írni, ékezetek használata...Vagy legalább ne mindet nélkülözze már az írásstílusa. Roppant sokat elárul az emberről már az írásképe.
2020. dec. 5. 21:30
 32/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk én helyesírási versenyt is nyertem, de attól még nem fognak velem szóba állni... Naiv dolog ilyet mondani.
2020. dec. 5. 21:34
 33/33 anonim ***** válasza:

#29 A sértődés jogalapja szerintem, hogy "zavarod" a privát üzenettel. Ezt itt az oldalon olvastam egyesektől, nem én találtam ki.

Én nem háborodom fel (sértődöm meg), ha valaki ír. Elolvasom és reagálok vagy nem. Szerintem szabad nem válaszolnom egy anonim fórumon. Veled ellentétben jogosnak tartom, hogy élhetek ezzel a lehetőséggel, már csak azért is, mert ez nem társkereső oldal. Miért is kéne válaszolnom bárkinek is, aki üzenetben mondjuk annyit képes írni, hogy "Hol laksz, van kedved ismerkedni?"

Viszont, ha felkelti az érdeklődésem, mert mondjuk továbbfűzi azt a témát, amivel kapcsolatban írt nekem, akkor lehet mindkettőnk számára egy kellemes csevegés. (#16)

2020. dec. 5. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!