Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szeretnek priviben beszélgetni ezen az oldalon? Miért nem? Miért nem adnak egy esélyt az ismerkedésre?

Figyelt kérdés

2020. dec. 4. 22:14
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az egymondatos, egy darab agysejttel rendelkező egyedeket én is hamar ignorálom.
2020. dec. 4. 22:30
 12/33 anonim ***** válasza:
89%

Amit a #10-es írt, azzal egyetértek. Pár éve pl. kiírtam egy kérdést, amire rám írt két csaj, akikkel teljesen jól elbeszélgettem. Ez mára már lehetetlen. Van, hogy sima kérdéseknél is egyből ugrik egy csomó nő és csak beszólnak.

Amúgy itt egy csomó ember, nyugodtan rájuk írhat, aki akar.

2020. dec. 4. 22:41
 13/33 anonim ***** válasza:
77%
Talán az Ismerkedés rovatban kellene próbálkozni, kérdező, az direkt arra van.
2020. dec. 4. 23:07
 14/33 anonim ***** válasza:
77%

Nézd meg ezt a kérdést pl. Átment az egész abba, hogy a nők hajtják az igazukat és nem érdekli őket semmi más. Olyan szélsőséges sztorikat próbálnak általánosnak beállítani, hogy értelmes férfi (és nő) inkább menekül.

Volt amúgy több ismerősöm is, aki gyk-n volt aktív. Az elmúlt években közülük mindenki feladta. Oké, régen is voltak fura emberek, de most már átment az egész valami teljesen alternatív világ kialakításába. A beszélgetés pedig ebből egyre inkább eltűnik. Itt a véleménydiktatúra a menő, a tévképzetek erősítése. Ebbe nem fér bele a normális kommunikáció...

Emlékszem, kb. 5 éve volt egy teljesen hasonló kérdés. Férfiak és nők is egybehangzóan azt írták, hogy általában 20 felett már elveszti a legtöbb ember a szüzességét. Senki sem jött akkor valamiért ilyen extrém példákkal.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. dec. 4. 23:12
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
Engem időnként nőnek hisznek itt és írnak ilyen "Szia, szeretnél ismerkednI? 21F" stílusú leveleket. Erre ki válaszolna?
2020. dec. 4. 23:34
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
#10 Ha azzal írsz rá a nőre, hogy "ismerkednél", "van-e kedve beszélgetni" akkor esélyes a sértődés, bár én csak mellőzném a választ.
2020. dec. 5. 00:04
 17/33 anonim ***** válasza:

16# pontosan erre utaltam, pár éve simán lehetett itt beszélgetni, ismerkedni, manapság 0.

10#

2020. dec. 5. 00:08
 18/33 anonim ***** válasza:
79%
#17 Ha direktben szeretnél, akkor ott van az Ismerkedés rovat, ha pedig beszélgetni, akkor ne azzal indíts, hanem témával, vagy reagálsz privátban a nő válaszára/kérdésére, így abból kialakulhat az ismerkedés.
2020. dec. 5. 00:16
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen, évekig ismerkedtem itt, volt jó pár talim is, tudom hogy kell, de sokat változott itt a helyzet, marad a puncs.
2020. dec. 5. 00:20
 20/33 anonim ***** válasza:
64%
Itt nem, mert borzalmas a platform ha beszelgetesrol van szo, messengeren inkább.
2020. dec. 5. 00:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!