Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lúzer vagyok ha 25 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok ha 25 évesen még nem voltam nővel?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
sajnos igen
2020. dec. 4. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagy az! Erről úgyis csak te tudsz.
2020. dec. 4. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán nem vagy az. Ugyan.
2020. dec. 4. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Jobban átgondolva: mégsem vagy lúzer, csak tapasztalatlan. Ha elkötelezed magad a változás mellett, akkor lehet sikered a nőknél. Te is fel tudsz szedni csajokat, csak addig a pontig el kell jutni.

Szerintem az a lúzer (vesztes) aki feladja a küzdelmet. Ne add fel, hanem küzdj, és légy győztes.

(1. válaszoló voltam)

2020. dec. 4. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

menj el egy prostihoz, max 25k-be fog fájni és elmondhatod, hogy voltál nővel.

Vajon ezek után lúzernek fogod magad tartani?

2020. dec. 4. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akartál egyátalán? Ott kezdjük....

Ha igen, udvaroltál bárkiknek? Volt szerelmed? Viszonozta valaki akivel végül semmire sem jutottál? Elbénáztál valamit?

A körülménytől függ szerintem mi számít lúzerségnek. Ha te voltál a balfácán akkor lehet. Ha csak a körülmények sosem voltak megfelelőek, hát van olyan. Vagy ha nem is próbálkoztál akkor nem csoda ha senkid sem volt.

Nekem inkább az a benyomásom ilyenre, hogy furcsa. Az fura ha valaki 25 évesen sosem csajozott. Nekem nem gond, csak furcsállom.

2020. dec. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!