Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer vagyok ha 25 évesen még nem voltam nővel?
Jobban átgondolva: mégsem vagy lúzer, csak tapasztalatlan. Ha elkötelezed magad a változás mellett, akkor lehet sikered a nőknél. Te is fel tudsz szedni csajokat, csak addig a pontig el kell jutni.
Szerintem az a lúzer (vesztes) aki feladja a küzdelmet. Ne add fel, hanem küzdj, és légy győztes.
(1. válaszoló voltam)
menj el egy prostihoz, max 25k-be fog fájni és elmondhatod, hogy voltál nővel.
Vajon ezek után lúzernek fogod magad tartani?
Akartál egyátalán? Ott kezdjük....
Ha igen, udvaroltál bárkiknek? Volt szerelmed? Viszonozta valaki akivel végül semmire sem jutottál? Elbénáztál valamit?
A körülménytől függ szerintem mi számít lúzerségnek. Ha te voltál a balfácán akkor lehet. Ha csak a körülmények sosem voltak megfelelőek, hát van olyan. Vagy ha nem is próbálkoztál akkor nem csoda ha senkid sem volt.
Nekem inkább az a benyomásom ilyenre, hogy furcsa. Az fura ha valaki 25 évesen sosem csajozott. Nekem nem gond, csak furcsállom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!