Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kreatív meglepetés a férjemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kreatív meglepetés a férjemnek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Mivel babát várunk, gondoltam, hogy egy UH fotóval lepem meg, hiszen ő még nem láthatta a babát, és persze kíváncsi.🤗 de ehhez még szeretnék neki valamit..

Te mit fogsz a párodnak ajándékozni?

+1 És a szüleinek is szeretnék karácsonyra a baba fotóval kedveskedni, ez jó ötlet szerintetek? Képkeretben, vagy hogyan csomagoljam be?

És nekik még pluszban mi lenne jó ötlet?

Köszönöm előre is az ötleteket! :)

2020. dec. 3. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Tudom hogy terhes kismamakent ez a legszebb dolog neked de azert egy uh foto eleg undi egy magzatrol. En láttam mar ezt uvegbe is karcolni haaaat.. biztos hogy nem tennem ki sehova bekeretezve hozzatartozokent... azert csak van valami otleted mit szeret eleted parja csak van valami hobbija amivel kapcsolatban vehetnel neki ajandekot? ?

Meg egy utalvany is szemelyesebb mint egy random kepeskacat.

Ha mast nem biztos van egy kedvenc piaja, vagy kifogyott a ferfi parfumjebol vagy éppen szakallatt novesztett akkor egy szakallapolo szettet.

En a paromnak veszek most ruhakat mert kezd kiszaladni a polokbol meg vastagabb pulcsikbol es egyebkent is tetszik neki az otlet hogy en oltoztessem. Kap meg egy vikingkupat meg egy uveg jo whiskeyt.

2020. dec. 3. 20:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Kedves 11.valaszoló,ez nekünk nem jelentene "képeskacatot" .

:) Lehet, hogy borítékban adnám át mondjuk, plusz még egy két ajándék mellé, és ez a kép nem lenne kiplakátolva sehova, lapulna a szekrényben,és mondjuk bármikor elő vehetjük megnézni. Kedves emlék, úgy gondolom. Hiszen nem egy kis macska képe...

Ruhára én is gondoltam, a hobbiját most nem tudja kivitelezni, így nem veszek olyat, aminek igazából Most nem veheti hasznát. Inni pedig nem szokott, abszolút.

2020. dec. 4. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezt a képkeretes megoldàsra írtam főként a szülőkkel kapcsolatban.

2020. dec. 4. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!