Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kérték meg a kezeteket?
Van olyan hogy már késő, már nem mondanátok igent, már sokat vártatok rá hogy meg kérje de nem, még nem vagy nem is lesz...
Én már nem tudom elkepzelni hogy mit mondanék... Már olyan mintha késő lenne, nics szerelmes vallomás már jó ideje úgyhogy nem tudom elkepzelni pedig olyan szép az ha valakik jegyben járnak. A komoly szándék, a nagy szerelmi vallomás.... De nem érzem hogy lesz ilyen a közel jövőben, és már 4 éve együtt vagyunk... El lehet ezzel késni? Mármint a pasik elkéshetnek ezzel?
Egy icipicit több, mint egy év után. (Nem volt egész egy év egy hónap)
Egyetértek az előttem szólókkal: bizonyos kor után ne b.akodjon már. 1-másfél év után el lehet dönteni, hogy akarod-e a másikat vagy sem. Persze, huszonéves kor elején lehet többet várni, de 30 körül nem fogok 5 évet várni egy eljegyzésre. Ha 2 év alatt nem jut eszébe, akkor marhára nem akar elvenni.
Páromnak is megmondtam az elején, hogy ha minden ok, akkor nem akarok sokat várni. Megértette, egyet értett és megtette.
Beszéltetek egyáltalán arról, hogy akar-e házasodni? Mert az is lehet, hogy neki ez nem fontos.
Mi is 4 éve vagyunk együtt.
Én talàn előbb szerettem volna mivel papírok miatt "jobb/fontos" lett volna.
De én màr nem vàrom és nem is akarom.Mivel làtom hogy rohadtul nem is érdekli najó.(nem is akarja) De màr bele törödtem. Én nem veszekszek ezen.
Még csak 24 éves vagyok. Van még idő elöttem. 🙂
Biztos nem késtem el még, semmiről
Lehet téged karàcsonykor jegyez el vagy valamelyik nap 🙂
Másfél év után, akkor már egy éve együtt éltünk, rá egy évre esküvő, pár hónap múlva tervezetten teherbe estem,most várjuk a kislányunkat.
29N
25 vagyok igazából, de nekem ez már közel a 30hoz :D
Lehet ki oktatni hogy nincs is közel, de ez a tengődés néha elszomorit.. Látom másokat milyen hamar eljegyzik,(nagyon sok ismerősöm, vagy pedig már gyerekük van) én meg mintha nem lennék elég jó, ha meg úgy van akkor még most könnyebb lenne mást keresni
1. Ez nem törvény és nem kötelező.
2. Ennek semmi köze ahhoz, hogy szeret e vagy sem, és hogy veled akarja e leélni az életét vagy sem, és , hogy szerelmes e vagy sem.
3. Van aki egyáltalán nem akar megházasodni.
És buta annak az embernek a felfogása, hogy ha nem vesz el akkor nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!