Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az MGTOW emberek boldogok?
Sokmindenben igazuk van ezeknek a sracoknak. A punci uralmat ugy lehet megsemmisiteni, ha a tulajdonosaikat levegonek nezed.
36F incel
#12 Csatlakozom hozzád. Aki szerint az MGTOW nőgyűlölő, az még nem kapott elég pofont az életben és persze a témáról sem tud semmit.
A kérdés a pszichológia alapjainál már bukik, hisz azt sugározza, hogy a te boldogságod egy másik személytől függ, nem pedig te vagy érte a felelős. A fogyasztói társadalom hazugságának első lépcsőfokába sikerült is belebotlani és leesni, ahol úgy tekintenek egymásra az emberek, mint termékre. Addig jó valaki, míg haszon van belőle, majd mehetnek a kukába a szebbért, érdekesebbért, izgalmasabbért.
Abban semmi gyűlölet nincs, hogy a hisztiket, játszmázásokat és kics*széseket nem nyeli valaki tovább, hanem azt a döntést hozza, hogy köszöni szépen, neki nem kell kapcsolat. Ráadásul még ezt sem kell feltétlen mondani; a saját utat úgy is lehet értelmezni, hogy elsődlegesek a maga céljai, nem rakja elé a barátnőjét/feleségét/random nőt aki tetszik neki vagy szerelmes belé, mert megtapasztalta már ezerszer, hogy a romantikus filmekben és sorozatokban ábrázolt kapcsolati kép hamis, azaz csak megcsalás, eldobás és lenézés a jutalma.
Én nem utálok, se nem okolok senkit, mindenki éljen úgy ahogy akar. Nekem így jó, másnak máshogy, mindenkinek megvan a döntése az élete felett.
Nem mondom azt sem, hogy nem olvaszt magába nőgyűlölőket is, de mindenkire ráhúzni ezt, az elég sületlenség. A keresztények között sem mindenki keresztény, legalábbis a kokainnal kvázást nem szokták oda sorolni.
"A keresztények között sem mindenki keresztény"
:D Szerintem keress rá a "No true Scotsman fallacy"-ra :)
Huffnágel Pista a blogja és évek óta tartó gyűlölködése alapján k...rvára nem boldog. Nem tudom ő mennyire számít igazi MGTOW-nak. Láttam már az oldalán nemi erőszakra, nők verésére buzdító írásokat. Másik kedvenc szokása, hogy embereket vadász le (tök mindegy, hogy az illető feminista-e) és közzéteszi a címüket, elérhetésőgüket a hívei számára. Boldogság....
Redditen az MGTOW zárt közösségekben rendszeres volt a nőgyűlölő, uszító hangnem.
Sajnos az MGTOW egyáltalán nem az a normális, elvonulós közösség, aminek hirdeti magát.
Én hármat ismerek (30-35 közöttiek), akik ilyesmik, egy kívülálló szemszögéből a rövid jellemzések:
1.: Tipikus anyuci pici fia. Semmi házi munkát nem csinál, a ruhákat is futár viszi-hozza a mosodából (amit anyu fizet). Nem csinál semmit, ami picit is fárasztó, jogsit sem. Jó az a kisbolt, ami ott van mellette, 10 éve nem is volt máshol. Munkában is a minimumot megteszi, de semmi ambíció nincs. Életében egyszer volt barátnője 3 hónapig, az is megcsalta. Bár, azért nem igazi MGTOW, mert van egy kiszemeltje. Akit már több mint 2 éve tervez elhívni egy kávéra, de szerinte még nem jött el a megfelelő alkalom... Nem tudom, hogy boldog-e, de az tuti, hogy gyakran be van gyógyszerezve.
2. Igazi alternatív srác, aki az életének nagy részét online közösségekben/játékokban éli. Neki nincs igénye sokkal többre, de az 1-től életképesebb, legalább önellátó és vannak barátai.
3. Jó munka, gyúr, rengeteg pluszt vállal, hogy legyen lóvé. De a munka és edzés kitölti az ideje 80%-át. Pár éve még akart barátnőt, de a mérsékelt sikerek miatt inkább másra fókuszál. Szerintem a fő gond, hogy az 5+ év magányt már annyira megszokta, hogy az ismerkedéssel/kapcsolattal járó minimális kompromisszumokat sem képes már meghozni. Az biztos, hogy nem boldog (ő mondta), hanem inkább csak elvan, ha leköti magát a munkával és kondival.
Szóval, szerintem ez az életforma inkább kényszervállalkozás és jellemző, hogy a tagok nem akarnak kilépni a komfort zónából, inkább megmagyarázzák maguknak, hogy miért is jó a langyos xarban ülni.
Érdekes, ha egy bige tolja a bullshit dumát,hogy ő elvan a pasik nélkül, neki nem kell senki stb., akkor egyből körbenyalja mindenki, hogy "jaaaaj, igazad is van, mucikám, minek neked pasi, te egy erős, határozott nő vagy, a mai férfiak meg mind anyuci pici fiai..."
Ha egy férfi van el nők nélkül, akkor meg egyből megkapja, hogy mekkora lúzer, aki csak langyos xarban ül.
19#
Hagyd a pitchaba!
Ezeknek ugysincs annyi eszük,hogy valamit fel tudjanak fogni.
Hallottak valami f.szságot valamellik feminista ptcsatól vagy olvastak 1 kiskegyed cikket,oszt má szakértők is!Biztosra tudják mindenki indíttatását,mert femimariska megírta a pasifikazó bloggjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!