Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfitól alapelvárás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfitól alapelvárás a tökéletes viselkedés, de egy nőtől egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Vegyük át a nemek közti sztereotípiákat, és viselkedéseket. Persze tudom, most mindenki azzal jönne hogy senkitől nem lehet ezt elvárni vagy hogy a nőktől többet várnak el egy kapcsolatban, a társadalomban stb, de gondoljunk bele OBJEKTÍVEN a dologba.

Milyen tulajdonságokkal azonosítunk egy férfit átlagban/normál esetben?

- Legyen erős fizikumú, erős idegzetű, higgadt, hideg fejű, gondolkozzon logikusan, ne legyen érzelgős, ne kiabáljon, legyen magabiztos, határozott, tudja mit akar, tudjon minden helyzetet kezelni, legyen bátor, legyen vezető, és legyen lepedőakrobata.

Nézzünk meg tipikus női tulajdonságokat amik teljesen elfogadottak nőknél, és természetesek.

- Kedvesség, törődés (ezek az elvárt pozitív tulajdonságok)

Most nézzünk olyanokat ami nőknél természetes, és elfogadott, de férfiaknál egyáltalán nem.

- Egy nő sírhat, kiabálhat/veszekedhet, lehet gyenge, lehet érzékeny, lehet áldozat, lehet féltékeny, lehet gyáva, lehet needy, lehet fadarab az ágyban.

Amint látjuk egy férfinál a tökéletes viselkedés alapelvárás mint a nők, mint pedig a térsadalom részéről, mig a sok negatív tulajdonság amikkel álltalában a nőket azonosítják be (tudom, rengeteg ilyen férfi is va) náluk teljesen elfogadott, és normális. Egy különbség van. Míg a nők rendelkezhetnek tipikus "férfias" tulajdonságokkal amiket felsoroltam, és persze sok ilyen nő van, az számukra dicséret és pozitívum, de nem elvárás, legalább is messze nem annyira mint egy férfinál, míg egy férfi csak ilyen lehet.

Nem szándékom veszekedni vagy bántani valakit ezzel a kérdéssel, de nem igaz hogy ezt csak én látom/tapasztalom így.

2020. nov. 30. 15:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9 Hát ezaz. Nálam lehet egy nő akármilyen bombázó, és jó az ágyban, ha egy kibírhatatlan házisárkány akkor repül az ajtón. Nincs az a külső, vagy szex ami miatt még rövid távon megéri megtartani egy ilyen nőt, nem hogy hosszútávon...
2020. nov. 30. 16:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Oke, de arra meg nem valaszoltal, hogy ezert miert kell egy kerdest kiirni? En csak azt latom, hogy bizonygatod a velt, vagy valos igazadat a valaszok nem erdekelnek, amennyiben nem tamasztjak ala a te allaspontodat. Nem ez az oldal funkcioja, hogy minden baromsagot valogatas nelkul ki lehessen irni, mert eppen valakinek eszebe jutott egy ilyen kerdes. Csak azert irtam ezt, mert ez szokott lenni a valasz, hogy erre van. Nem, nem erre van.
2020. nov. 30. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Elhiszem, de lássuk be, sokan nem így gondolkodnak. A jó alak, a szép külső, az ágyban bármit megtévő nők ajnározása mindent visz, amikor a csapból is a szex folyik, meg nehogy legyen már rajtad idővel x kiló felesleg, mert hogynézazmárki a haverok előtt? A végtelenségig felszínes pasik ilyenek. A nem így gondolkodóakat meg szinte nagyítóval kell keresni.

2020. nov. 30. 16:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy a nőtől nem elvárás?

Ha a nő nem viselkedik megfelelően, akkor pattintom.

Pont ugyanolyan elvárásaim vannak a nő felé, mint neki a férfiak felé.

Az egy másik kérdés, hogy neked annyi elvárásod van, hogy legyen neki puncija, így aztán túl sok mindent nem is tudnak felmutani a körülötted lévő nők.

2020. nov. 30. 16:48
 15/16 A kérdező kommentje:
#12 Azért írtam ki mert kiváncsi vagyok a többi ember véleményére. Te ezen mégis mit nem értesz? Nekem van egy véleményem erről a témáról amit ugye le is írtam, de ez nem azt jelenti hogy a többi ember véleménye nem érdekel, max nem értek velük egyet, de ez természetes, nem? Vannak ezen az oldalon sokkal de sokkal értelmetlenebb kérdések, és soha nem válogatták ki a moderátorok. Ez még az értelmesek közé tartozik, vagy te új vagy itt? Látom nagyon nem értjük meg egymást.
2020. nov. 30. 16:59
 16/16 A kérdező kommentje:
#13 Igaz, de ez azért van mert a férfi társadalom elég nagy százaléka szánalmas.
2020. nov. 30. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!