Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BKK miért a nők döntő többsége ápolatlan és átlag alatti?
Az átlagos vagy átlagon felüli jól öltözött, ápolt, csinos és igényes nőket fényévente látni és maximum a budai/rózsadombi vonalakon? Régebben a belvárosban turisták voltak az ápoltak.
Aki már igényesebb az autóval jár?
Attól függ, mit értesz ápolt és csinos alatt. Mert ha kosztüm, blézer, magassarkú, stb, akkor igen, ők többnyire autóval járnak, mert általában a fizetésük is magas, és a minőségi ruhákat is megvehetik maguknak.
Én a buszon többnyire farmeros fiatalokat meg nyugdíjasokat látok.
Ha egy férfi azt mondja, hogy lepukkantak a nők, akkor csak provokál, és mindenki neki esik.
Ha egy nő azt mondja, hogy lepukkantak a férfiak, akkor kimondja az igasgátot, és megy a bólogatás.
Fura hely ez a GYK
"A fényévente / ritkán így értem nem pedig csillagászati értelemben véve a fényévet."
Ehhez csak annyit fűznék, hogy a fényévvel távolságot mérnek. Innentől nincs több kérdésem, mert már az első mondaton fennakadtam. Kb 20x kellett újraolvasnom, hogy egyáltalán értelmezni tudjam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!