Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire mondják, hogy alkalmatlan egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Milyen tulajdonságokra lehet kijelenteni azt, hogy valaki alkalmatlan egy kapcsolatra?2020. nov. 29. 14:57
11/17 anonim válasza:
Ott is talán, mert gyakran voltam szomorú. Úgyhogy olyat is megkaptam, hogy elrontom a jókedvét.
12/17 anonim válasza:
11-es. De te legalább ezt belátod, mert sokan annyira arrogánsak és büszkék, hogy nem képesek elismerni, ha hibáznak és inkább úgy csinálják, hogy a másik jöjjön ki belőle szarul. (Tapasztaltam)
13/17 anonim válasza:
Aki önző, függősége van, nem tud együttműködni, parancsolagatós, alacsony EQ...
#9: A #8-ra ne is regálj. Reggeltől estig jön belőle a gyűlölet. Nehéz élete lehet szegénynek.
14/17 A kérdező kommentje:
Jókat írtok, köszönöm!
2020. nov. 29. 15:40
15/17 anonim válasza:
Én elég sok mindent belátok, de ettől sajnos még nem vagyok előrébb. Mármint, ha mindent nézünk akkor ugyanúgy alkalmatlan vagyok még arra is, hogy szeressenek. Az sajnos nem megy, hogy teljesen megváltozzak vagy szerepet játszak, mert akkor az nem én lennék.
16/17 anonim válasza:
Pl.: rám. Amikor valaki közeledne felém, befékezek, nem engedem magamhoz közel. Olyan, mintha kapcsolati szorongásban lennék.(F)
17/17 FoxtrotLidérc válasza:
Azt mondom, hogy aki kompromisszumokra képtelen, aki nem akar/képes lekommunikálni, ami esetleg zavarja, az alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!