Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erzett így valaki? Nők tortent veletek ilyen ?
Teljesen tonkre ment az onbizalmam, gyereket szultem. Utana probaltam oda figyelni magamra, valamennyire sikerult is le fogytam kaptam sok pozitiv vissza jelzest.. orultem stb... de a parom mas nokrol beszel nekem, rosszul erzem magam, hogy lehetek ennyire rossz ? Miert van erre szuksege ?? Tenyleg csak a kulso szamit ? Miert pont nekem koti ezeket az orromra ?? Miert
Nem lehet engem megtisztelni annyival ha mar gyereket szultem, es fel aldoztam a testem, sot utana honapokig azon dolgoztam/dolgozok hogy ne legyen ilyen megalaztatasokban reszem.? Miert nem lehetek jo ?😔
Kérdezd meg a férjed, hogy amikor feleségül vett, ill. amikor gyereket vállaltatok (igen, mindketten vállaltátok, nemcsak TE!)- akkor azzal nem számított, hogy felszedsz pár kilót?
Beszéld meg vele, mit kíván Tőled, ami teljesíthető is.
Ffi.
Velem is volt hasonlo amugy, folyamat megfeleltségi kényszerem volt. A különbség hogy szerelmes voltam ugyan nem is akartam ki sem lépni, DE ettöl nem is vettem igy komolyan a kaocsolatot.
Ezt nem lehet igy egy életen àt vinni az ezer %.
Melyikőtök akart leginkább gyereket?
Csak te? Ő meg úgyahogy jól van belement?
Ha meg túlsúlyos maradtál teszem fel 1 évvel később is akkor igen, akkor tehetnél valamit.
1 gyerek miatt nem kell elhagynod magad. De ebben a párodnak is segítenie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!