Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit tapintatosan visszautasítani?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen "családi ismerősőm", néha segít a szüleimnek, és nekem is, van hogy a szüleim vacsorázni hívják, és amikor még otthon éltem ugye én is ott voltam a vacsorákon. Kb egy hónapja "kezdtem el" elköltözni otthonról és sokat segített cuccolni, elkezdett egy kicsit flörtölni velem, fűzni engem, akkor próbáltam kedvesen ellenálli, hogy lássa hogy nekem ez nem annyira jön be. De egyre nyomulósabb lett, és mostanság mikor segít nekem a lakásban mindig a szexuális életemről kérdez, meg csomószor rácsap a fenekemre, mögém áll " tartani" mikor felállok a létrára vagy székre, vagy valami. Múltkor beleevett a kajámba kérdezés nélkül. Nem tudom lerázni hogy nem kell segítség, megoldom egyedül. Folyton jön és "segít". A legzavaróbb (számomra) az egészben az hogy 23 évvel idősebb nálam, tehát 43 éves! Mit tehetek? Kérlek segítsetek mert rémesen érzem magam miatta!

2020. nov. 25. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt remélem, tudod, hogy ez konkrétan szexuális zaklatásnak minősül, és nem értem, hogy miért akarsz ezek után udvariaskodni vele.

Küldd el a f.aszba és szólj a szüleidnek is, hogy miket csinál, remélhetőleg soha többé nem hívják át, de ha van eszük elküldik ők is a francba.

2020. nov. 25. 21:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő válaszokat, csak én kicsit félek hogy ha “kirakom” egy nap múlva tényleg k..vának fog hinni mindenki. És félek hogy apum is inkább neki hinne mint nekem!

#11 tényleg, már ez is szexuális zaklatásnak számít???

2020. nov. 26. 00:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen az. Látod mit ért el? Fogdos, kellemetlen kérdéseket tesz fel, a nyakára jár, és te FÉLSZ szólni. Abszolút nem kell udvariaskodnod. Többet ne engedd be.
2020. nov. 26. 01:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És már csak azért is le kell allitanod, mert ha nem teheted ki egyértelműen, hogy ezt te nem akarod, akkor azt fogja hinni, hogy te is benne vagy. Ezek a vén pasik bemeselik maguknak, hogy te is akarod, és nem csak azért nem küldted még el a halál f.Szára, mert apád ismerőse.
2020. nov. 26. 01:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, bizony, ez zaklatás: [link]
2020. nov. 26. 09:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!