Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt vagyunk a párommal 10 éve, 2 éve vagyunk házasok...27 évesen már ideje lenne szülnöm a mai világban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 22:34
11/16 anonim válasza:
Valóban ne azért szülj, mert itt lenne már az idő. Pláne mivel egy gyerek nem annyit jelent, hogy rááldozol 1-2 évet. Onnantól kezdve felelős leszel érte, fel kell nevelned. Ahhoz, hogy fel tudd nevelni, neked is felnőttnek kell lenned, vágynotok kell rá, stabil háttérrel rendelkeznetek. Erre senki nem "kényszeríthet", nem gyakorolhat nyomást rád emiatt. Esetleg ami viszont szerintem szóba jöhet, és én például egy ilyen kapcsolatban megtennék, hogy elmegyek szűrővizsgálatokra a te és párod részéről is, hogy megtudjam minden rendben van velünk, és majd a kellő időben minden nehézség nélkül teherbe tudok majd esni. Még nem fenyeget ez a veszély engem sem, de azért egy alapos kivizsgálásnak szeretném alávetni magam, hogyha elkezdjük tervezni a babát.
12/16 anonim válasza:
Ha ezt szeretnéd kapócsnak vagy megerősítésnek felhasználni , akkor nem illik!
13/16 anonim válasza:
A mai világban és a régiben is volt, aki már 13 évesen szült és volt, aki soha az életében. Ha te szülni akarsz, akkor ne az alapján dönts, hogy kinek mi a véleménye. Vagy ez alapján éled az életedet?
Most én is feltehetném a kérdést, hogy nekem most nagyon nedves a puncim és itt fekszik mellettem az ember. Akkor most másszak rá? Illik ezt csinálni a mai világban vagy várjak, amíg ő mászik rám?
15/16 anonim válasza:
Tök egyszerűen eldöntheted, hogy szeretnél-e már gyereket. Éjjelente két óránként húzd fel az ébresztőd. Kelj fel, sétálj a nappaliban vagy a leendő gyerekszobában fél órát céltalanul. Feküdj vissza, majd két óra múlva ismét. Ugyanúgy menj el dolgozni, bevásárolni, mint máskor, hiszen gyerekkel otthon sem akkor alszik egy anya, amikor akar. Hétvégén is csináld, hiszen a gyereknevelésben nemhogy hétvégén, de évekig nem lesz pihenő. Ezt csináld egy hétig. Utána el tudod dönteni, hogy illik-e már gyereket szülni.
16/16 anonim válasza:
A hét végére elemezd milyen érzelmi és fizikai állapotban vagy, mert ha olyan gyereket dob a gép, a fáradtságnak ez az a szintje, amire minimum számíthatsz. És e mellett kell rendben tartani a háztartást, a házasságot, a szexet és a testedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!