Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők a szívükkel (érzelmekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők a szívükkel (érzelmekkel) gondolkoznak, a férfiak a nemi szervükkel (ösztönökkel)?

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 14:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! A 12-es válaszod elolvasva írok.

Férfiak is sírnak. Pl:a Himnusz alatt, vagy ha egy magyar sportoló sikert ér el. Sok olyat látni, hallani. Van aki a romantikus film alatt is sír.

Folyton csak a szexre mennek...

A hölgyek között is van olyan.

A nők között is vannak skalp vadászok.

Innen is vehetsz példákat.

Hidd el, mi férfiak sem csak arra gondolunk.

Nem mondom, hogy valamennyire nincs igazad. De szerintem, mind a két nemnél 70-70 %, normális. Normális kapcsolatra is vágyik.

2020. nov. 24. 15:44
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Azert jo, hogy kitalaltal valamit, ami nem ugy van.
2020. nov. 24. 15:52
 23/28 anonim ***** válasza:
31%

Ha ez így lenne, akkor a nők nem jönnének naponta olyan kérdésekkel az oldalra, hogy az illető csak megdugta őket és nem volt ennek előjele, továbbá nem lenne a válások után sokkal több alkoholista férfi, mint nő.

Régen lehet, hogy így volt, de jelenleg már megfordulni látszik a helyzet.

2020. nov. 24. 16:19
 24/28 A kérdező kommentje:

"Ha ez így lenne, akkor a nők nem jönnének naponta olyan kérdésekkel az oldalra, hogy az illető csak megdugta őket és nem volt ennek előjele"

Pont azért jönnek ezzel, mert s férfiak csak megdugták őket, ergo csak arra gondolnak

2020. nov. 24. 17:00
 25/28 anonim ***** válasza:
31%

#24: De, ezek a nők azt adják elő, hogy ők szerelmesek voltak ezekbe a férfiakba. 1-2 randi után ez nem szerelem volt, hanem csak ösztönök és vágy. Ettől ők nem érzelmesebbek.

A férfiak részéről, viszont elég sokan lennének szerelmesek, csak hát, ők meg az ösztönökre nem hatnak.

Én is voltam már olyan lánnyal, hogy első találkozáskor, megismerkedés után pár órával már "szerelmes" volt belém és én voltam a gyökér, hogy csak megdugtam. Ott még meg sem említette a szerelmet és nem is volt igazi szerelem.

2020. nov. 24. 17:05
 26/28 anonim ***** válasza:
79%

Ha így lenne,akkor nem lenne egyetlenegy boldog párkapcsolat sem.Söt semmiféle kapcsolat nem lenne.

Mivel a nök nem jönnének össze egyetlenegy férfival sem,és egyetlenegy ferfi se lenne tartósan egy nö mellett.

A fiadat és a lányodat nem öleled meg szívedböl?A szüleidet nem szereted szivedböl?Csak egy farok vagy,semmi több? Te így látod?

Sajnálom,ha ezek az érzések nincsennek meg benned,mivel ezek emberi érzesek,nemtöl függetlenül.

2020. nov. 24. 17:33
 27/28 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem ez inkább úgy igaz, hogy a nők és a férfiak teljesen máshogy gondolkodnak.

Nyilván vannak férfiasabb nők is, de a többségük bonyolult, túlgondol dolgokat, megsértődik apróságokon (amik nem feltétlenül azok, de sok pasinak ezek fel sem tűnnének akár), szeretnek lelkizni, kielemezni a dolgokat, mély beszélgetéseket folytatni a párjukkal.

A legtöbb férfi ehhez képest sokkal egyszerűbb. Racionálisabbak, csak a lényeges dolgokra koncentrálnak, az igényeik is általában egyszerűbbek minden téren, szeretnek sokszor csak csendben bambulni, inkább az afelfedezés, kaland, adrenalin mozgatja őket.

2020. nov. 24. 19:04
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Ez biológia.
2020. nov. 24. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!