Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért azt mondja mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért azt mondja mindenki hogyha egy pasi szórakozik akkor mi nők ne menjünk bele bosszúból?

Figyelt kérdés
Nem értem a logikát. Gonosz embert megszívatni mókás, pláne ha valakinek vannak színészi képességei. Én élvezném, nem tök mindegy már ilyenkor mit gondol rólam? Jáccanék egy jót most nagyon, ebbe a home officba amúgy is beleőrül az ember, semmi izgalom. Szóval én csak bíztazom a csajokat! Ha úgy érzitek ettől jobb lesz a lelketeknek csak hajrá!
2020. nov. 24. 06:55
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

21. Nem beteg ő, nem ment el beteg szintig. Csak szórakozott az érzéseimmel. De itt meg is állt. Felesége volt engem meg hülyített. De nem történt semmi köztünk.

22. Ja, te voltál a fantáziátlam privátos, megértem a haragod, így szoktak visszaszólni akiket kikosaraznak😂😂😂

2020. nov. 24. 08:15
 22/32 Ollókezű Edward ***** válasza:
56%
Kérdező, tud arról a felesége, hogy rádrepült? Biztos izzítja már a kövtkező fiatal csajt, miután veled nem jött össze. Én felvilágosítanám az asszonykát, és remélném, hogy nem olyan szerencsétlen, anyagilag megragadt nő, mint sajnos a magyarok nők többsége. Megérdemelné ez a farok, hogy elvegyék a játékszerét. p!n@ kéne de a következmény nem. Haha.
2020. nov. 24. 08:21
 23/32 A kérdező kommentje:
22. Gondolom nem tud róla. Hacsak nem nyílt kapcsolatban élnek
2020. nov. 24. 08:25
 24/32 anonim ***** válasza:
86%

Azt nem tudom, hogy te minek kezdesz nős emberrel.

Értelmes ember már azzal se kezd akinek kapcsolata van. Így konkrétan te se vagy jobb ember mint ő, tehát nem tudom miért emeled magad fölé.

Az pedig, hogy nincs facebookon semmi, se kapcsolat, se kép a barátnőjével elég hihetetlen...

Úgyhogy vagy ne kamuzz, vagy ne tedd, hogy egy szent vagy:)

2020. nov. 24. 08:42
 25/32 A kérdező kommentje:

Nem tudtam esküszöm! A facebookon nem voltunk ismerősök, és amit én láttam azon nem volt úgy kép a feleségről.

Az ilyen kiborít! Biztos rengeteg lányt hülyít!

2020. nov. 24. 08:44
 26/32 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
24-es: edig van olyan, hogy csak ismerősei látnak pl. esküvői, családi képeket, mert úgy van beállítva. Még nem is feltétlenül mindenkinél csajozási/pasizási célból. Én pl. ha megtörténik a csoda, és férjhe megyek, sem őt, sem a leendő gyerekeimet nem fogom kitenni, meg semmit a családomról, mert ne nézegessék tök idegen emberek.
2020. nov. 24. 08:46
 27/32 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindenki csak billentyűzet mögül bátor. Majd ha kiveri a fogaidat akkor ne gyere ide sápítozni.
2020. nov. 24. 09:06
 28/32 Ollókezű Edward ***** válasza:
94%
27-es: Majd ha kiveri a fogait, akkor Kérdező megy az orvoshoz látleletért, utána pedig feljelenteni. Nem lehet csak úgy arcokat beverni, mert nem jött be az élet, és nem tudott meghágni egy 19 évest.
2020. nov. 24. 09:09
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

26-os

Te vagy a kisebbség. Nem igazán használom a facebookot, mert nem érdekel de aki bejelölt ismerősnek ott mind kirakja a kapcsolatot meg szívezik egymást. Ha mást nem is a másikkal egy közös képet, vagy hogy kapcsolatban van.

Én ha fizetnének se raknék ki magamról semmit, de nem mindenki ilyen.

2020. nov. 24. 09:09
 30/32 anonim ***** válasza:
96%
A feleségnek szólj, hogy tudjon róla, a férfit meg tiltsd le minden fórumon.
2020. nov. 24. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!