Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért azt mondja mindenki hogyha egy pasi szórakozik akkor mi nők ne menjünk bele bosszúból?
Te tudod, ha le akarsz süllyedni az ő szintjére, akkor tedd. De tényleg vedd figyelembe, hogy az ilyen emberrel ha így bánsz, csak adod alá a lovat, hogy továbbra is így viselkedjen. Önigazolást nyer, hogy "a lányok szemétkednek vele", akkor ő miért ne tegye.
A te példád a nevelésre is ellentmegy az én nézeteimmel. Ha a gyerekem rosszat csinál, és adok neki egy pofont, azt fogja leszűrni, hogy tőlem kell tartania, ha olyat tett. Ellenben ha elmagyarázom neki, hogy miért rossz, amit tett, és látja rajtam, hogy nem repesek a boldogságtól, de bennem bízhat, mert támogatom, ha jót tesz, és megérti miért nem csinálunk rosszat, akkor megtanulja ezeket a dolgokat és máshoz már magától fog így állni.
Visszatérve még a te esetedre, te jobban érzed magad, ha bánthatod a másikat? Legyen az bosszú is, nem hiszem, hogy az boldogítana.
Kérlek értsd meg, beteg gondolkozású, gonosz szándékú embert ha nem ignorálsz, bármit is csinálsz, csak tovább ösztönzöd, hogy továbbra is ilyen legyen. Nem abból fog tanulni, ha jól megszívatod. Ezt fogja csinálni a többi fiatal lánnyal is, mert reagálsz neki, vagy még jobban berág rátok, mert "ilyenek vagytok" az ő szemében.
A legokosabb, ha otthagyod és tovabblépsz, a többi nőtársad érdekében kérlek.
16-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!