Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miért azt mondja mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt miért azt mondja mindenki hogyha egy pasi szórakozik akkor mi nők ne menjünk bele bosszúból?

Figyelt kérdés
Nem értem a logikát. Gonosz embert megszívatni mókás, pláne ha valakinek vannak színészi képességei. Én élvezném, nem tök mindegy már ilyenkor mit gondol rólam? Jáccanék egy jót most nagyon, ebbe a home officba amúgy is beleőrül az ember, semmi izgalom. Szóval én csak bíztazom a csajokat! Ha úgy érzitek ettől jobb lesz a lelketeknek csak hajrá!
2020. nov. 24. 06:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te még kis tini lányka lehetsz.
2020. nov. 24. 07:36
 12/32 A kérdező kommentje:
Igen 19 éves vagyok 😘😘😘
2020. nov. 24. 07:37
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor érthető a dolog kicsi lány.
2020. nov. 24. 07:40
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Trágár válasz miatt jelentettelek.
2020. nov. 24. 07:45
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, ha le akarsz süllyedni az ő szintjére, akkor tedd. De tényleg vedd figyelembe, hogy az ilyen emberrel ha így bánsz, csak adod alá a lovat, hogy továbbra is így viselkedjen. Önigazolást nyer, hogy "a lányok szemétkednek vele", akkor ő miért ne tegye.

A te példád a nevelésre is ellentmegy az én nézeteimmel. Ha a gyerekem rosszat csinál, és adok neki egy pofont, azt fogja leszűrni, hogy tőlem kell tartania, ha olyat tett. Ellenben ha elmagyarázom neki, hogy miért rossz, amit tett, és látja rajtam, hogy nem repesek a boldogságtól, de bennem bízhat, mert támogatom, ha jót tesz, és megérti miért nem csinálunk rosszat, akkor megtanulja ezeket a dolgokat és máshoz már magától fog így állni.

Visszatérve még a te esetedre, te jobban érzed magad, ha bánthatod a másikat? Legyen az bosszú is, nem hiszem, hogy az boldogítana.

2020. nov. 24. 08:00
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Eltévesztetted a kategóriát, ez nem a tini párkapcsolatok.
2020. nov. 24. 08:01
 17/32 A kérdező kommentje:
16. 42 éves embert épp ideje lenne kicsit helyrerakni szerintem.
2020. nov. 24. 08:02
 18/32 Noren1989 ***** válasza:
89%
19évesen egy 42 évessel kokettàlsz, és még valami komolyra gondoltàl? Babàm, növessz agyat. Elkéne.
2020. nov. 24. 08:04
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek értsd meg, beteg gondolkozású, gonosz szándékú embert ha nem ignorálsz, bármit is csinálsz, csak tovább ösztönzöd, hogy továbbra is ilyen legyen. Nem abból fog tanulni, ha jól megszívatod. Ezt fogja csinálni a többi fiatal lánnyal is, mert reagálsz neki, vagy még jobban berág rátok, mert "ilyenek vagytok" az ő szemében.

A legokosabb, ha otthagyod és tovabblépsz, a többi nőtársad érdekében kérlek.

16-os voltam

2020. nov. 24. 08:09
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Te többszörösen is beteg elméjű ember vagy. Jelentettelek. :) Aztán majd nőj fel kicsi csillag, mert ez a viselkedés óvoda után már ciki.
2020. nov. 24. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!