Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő társaim!!!Hogy lehet kibírni egy "beteg"férfival?
Hosszabb ideig tartó gyögyulású betegségre gondolok vagy törésre,gipszre.
Ha volt ilyen ti besokaltatok?
Meddig bírtátok és mikor mondtátok,hogy na jó elég.
Tudjuk,hogy nekik sokkal jobban fáj,sokkal rosszabb stb.
Páromnak gipsze van és mindent megteszek,hogy könyebb legyen neki,segítek és kiszolgálom,orvostól orvoshoz futok ha kell még a munkahelyemen is úgy intézem a dolgokat,hogy napközben többnyire vele lehessek de másfél hét után úgy érzem mindjárt elsírom magam.
Ti nem borultok ki?Van valami jó tanácsotok?
Nem okoz gondot,hogy segítek neki.Szivesen csinálom nem 1-2 éves kapcsolatról van szó.
Próbálom feldobni a napjait de depizik ezért bőgtem már majdnem el magam nem az a gond,hogy tennem kell érte hisz ez természetes egy kapcsolatban ö is megtenné értem.
De türelmetlen,olyat csinál amit nem szabadna gipszel én meg már a hajam tépem mert féltem.
Szóval az ilyen hagyd el,nem passzoltok össze komenteket nem kérem köszönöm.
#10 Köszönöm a választ.
Csak ketten vagyunk egymásnak,más segítség nincs és el is intézek mindent ezzel nincs gond.
De felesleges is bármit írnom mindenhogy én leszek a szar amiért ilyet mertem kérdezni.
Igen jól megy itt az ítélkezés meg a másik szavának kiforgatása.
Attól függ, hogy milyen a kedves beteg.
Nálunk esküvő után kezdődött, akkor volt beteg először. Én hülye ahelyett, hogy helyretettem volna, körbeugráltam, kiszolgáltam. Hipochonder, de ezt akkor még nem vettem komolyan. Azóta eltelt 6 év, és most érzem azt, hogy itt volt elég. Most már pánikbeteg is, állítólag. De ezt is csak ő érzi, akkora hisztit tud csapni, hogy borzalom. Volt, hogy hetente hívta a mentőt, hogy ő rosszul van, szívrohama van. 6 kardiológus mondta, hogy makk egészséges, köztük két igen drága magándoki. Nem tud menni boltba, nem tud dolgozni, állandóan vérnyomást mér, van, hogy egy óra alatt 4-5 ötször. Mintha egy 80 éves ember lenne a férjem, és nem egy 36 éves.
Biztos vagyok benne, hogy nem lenne ma ennyire súlyos a helyzet, ha első alkalommal leállítom. Torokgyulladásba senki se halt bele.
Rengeteget tudnék írni, hogy miket rendez. Pl. kiment a bokája. Addig hisztizett, hogy mennyire fáj, hogy trombózis gyanúval bent fogták. Hiába mondta a doki, hogy terhelje, csak azért se. A végén lemerevedett az bokája, hetekig vittem gyógytornára. 6 hónapot volt táppénzen olyannal, amivel más pár nap pihi után dolgozik.
Ez csak ilyen kis ízelítő.
Kérdező, ha úgy érzed, hogy a párod eltúlozza a dolgot, ülj le vele beszélni. Egy hipochonder mellett pokol lesz az életed, főleg ebben a covid hisztis időszakban.
Na ilyen tapasztalatokra voltam kiváncsi,köszönöm szépen.
Kitartást neked,biztos nehéz így élni.
#10-es vagyok, kérdező pont erről próbáltam írni: az ilyen időszakok (enyhe betegség miatti kényszerpihenő, szabadságok, negatív esemény stb.) jó alkalmak arra, hogy megszilardítsák a kapcsolatot, amennyiben a másik fél hátra tud dőlni és kitarulkozik, elfogadja, hogy kicsit sebezhetőbb. A partnered meg most nem akarja elfogani a helyzetet, pláne nem akar sebezhető meg tutujgatott lenni, mert neki az aktivitás az érték, a kiszolgáltatottságot az alárendeltséggel azonosítja.
Szerintem legyél vele tárgyilagos, nyílt, őszinte, és próbáld meg vonzóvá tenni számára az üldögélést. Tudom, hogy beszéltél már vele tárgyilagosan, de próbálj meg nekifutni megint: ha túlhajtha magat meg nem méri fel jól a hatarait akkor minimum később gyógyul meg, de akár maradandó sérülése is lehet. Aztán elmondanám neki, hogy mennyire szeretem, szeretném, hogy meggyógyuljon, pihenjen, mert a javát akarom. A "vonzóvá tétel" alatt meg odavinnem hozzá az össze olyan hobbikelléket ami sérülten is leköti, ha nincs akkor új dolgokat keresnek neki, próbálnék minél több közös, üldögélős programot csinalni, szexben meg támogatnam, hogy legyen passzívabb (inkabb én rendezném le őt mint ő engem). Ha ezek közül semmi sem használ akkor nem a helyzet új neki (amibe bele kell szoknia) hanem makacs és türelmetlen természet - és ha ilyen akkor elfogytak a tippjeim mert nem tudom, mit csinálnek ilyen fickóval, nem szeretem, hogyha egy ember szorongást vált ki belőlem.
Van egy jó tanácsom Tedd a dolgodat,és kész.Nem kell ezen agyalni.A sok agyalás csak ártalmas.
Régen a nök meg a férfiak nem csérogtak,hanem rendületlenül tették amit tenniük kellett.
Kitartottak egymás mellett,akkor is ha csikorogtak a kerekek.
Öregfater Szibériából jött haza,éppen avval,amivel tudott.
Öreganyám meg várta 6 éven keresztül.1 hétig levest adtak neki,mert a gyomra egy gombóc volt,a bordái kivoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!