Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti milyen hètköznapi meglepetèseknek örültök?
Egy nőnek lehet venni virágot, csokit, el lehet vinni vacsizni, meghívni egy kvra.
Egy pasit mivel lehet kènyeztetni, meglepni? Kifejezni, hogy gondolok rá?
Pl szoktam páromnak venni csokit, de ezen kívül nem tudom mivel lephetnèm mèg meg. Egyik nap megmasszíroztam. Segítsetek.
Egy jó szopás, az egy nagyon kellemes meglepetés.
Ha utána még behoz egy pizzát meg 2 sört, azzal már aztán végképp teljesen levesz a lábamról.
Annyira, hogy ha nem lennék elvből házasság-ellenes, el is venném.
Nem értem itt a válaszolókat.
Néhányan ráfixálódnak az orálra, ez nyilván jó, én is szeretem, de valóban nem ez az egyetlen formája a szeretet kifejezésének.
Mások meg írják, hogy hát mit tudjuk mi, ahhoz jobban kéne őt ismerni.
Holott a Kérdező tök jól leírta: "Egy nőnek lehet venni virágot, csokit, el lehet vinni vacsizni, meghívni egy kvra."
Tehát ő is ilyen "univerzális" dolgokat keres, aminek minden (vagy legalább a 90%) férfi örülni fog.
Az már a szegényes agyi berendezésre vall, hogy senki nem írt ilyeneket.
Pedig vannak dolgok, aminek minden férfi örül:
- alkohol (vmi igényesebb fajta - sörből kézműves pack, borból vmi drágább, esetleg drága whisky)
- édesség
- parfüm (én örülök és a barátnőmnek jobb szaglása van ezekhez)
- karóra (ez mondjuk nem a legolcsóbb ajándék)
- bármilyen technológiai kütyü (de itt se gagyid keresd! smart watch, bluetooth füles, stb, mondjuk ezek se olcsók)
- öv, pénztárca, laptop táska
- póló (már ha ismered az ízlését)
Mint látod a tipik férfi ajándékok kicsit drágábbak, bár én a nőknek is minőségi ékszert veszek és nem bizsut. Meg a virág se olcsó, egy normális csokor rózsa 20e Ft-nál kezdődik.
Ha meg nem feltétlenül akarsz milliókat költeni akkor sok olyan dolog van ami nem kerül pénzbe de örülün neki, pl
- sütemény
- finom kaja amit te főztél
- masszázs (ezt említetted)
- apró kedvességek
És azért nem akarok álszent lenni, mert a top 3-ban mindenképp ott van az, hogy ha szexi fehérneműben (ilyen fűzős ruha, tűsarkú ilyenekre gondolok) vár meg egy üveg finom borral/pezsgővel akkor azt nagyra tudom értékelni :D Esetleg így egy erotikus masszázs, meg egy kényeztetés, hát hazudnék ha azt mondanám ennek nem örülök :D
Pedig vannak dolgok, aminek minden férfi örül:
- alkohol (vmi igényesebb fajta - sörből kézműves pack, borból vmi drágább, esetleg drága whisky)
- édesség
- parfüm (én örülök és a barátnőmnek jobb szaglása van ezekhez)
- karóra (ez mondjuk nem a legolcsóbb ajándék)
- bármilyen technológiai kütyü (de itt se gagyid keresd! smart watch, bluetooth füles, stb, mondjuk ezek se olcsók)
- öv, pénztárca, laptop táska
- póló (már ha ismered az ízlését
Nem tudom, honnan szeded, hogy ennek minden férfi örül.
Én például egyiknek sem.
Aminek örülnék, az egyrészt sok pénzbe kerül, és nem szeretném, ha a csajom erre költené a pénzét, másrészt meg tudom venni magamnak.
Miért olyan hihetetlen, hogy sok férfi a testi kényeztetésnek örül a legjobban?
Egy finom vacsi, egy lazító masszázs, aztán meg egy jó szex, a legtöbb férfi ilyesminek örül a legjobban.
"Nem tudom, honnan szeded, hogy ennek minden férfi örül.
Én például egyiknek sem."
Mint ahogy vannak nők akik se a virágnak, se az ékszernek, se a csokinak nem örülnek, se annak hogy meghívják őket egy étterembe.
Az ilyen nőket már messziről meg lehet ismerni, általában ilyen színes-topronyos ruhákban járnak, tarisznyával, még sose sminkeltek és melltartót se hordtak még soha, és csak fura elvont dolgokról lehet velük beszélgetni. Bizonyára ők is szeretnivaló emberek és, megtalálják majd az elvont bölcsész barátjukat, aki majd a lelkükbe lát és pontosan azzal lepi meg őket amire már évek óta vágynak csak nem mondják el senkinek.
Azért azt lássuk be, hogy ez max 1-2%-a lehet az embereknek, a maradék örül a "mainstream" dolgoknak is, és attól hogy te különc vagy, a szabály még szabály marad.
Kb mintha azt mondanánk, h minden kutya szereti a húst, ez persze nem igaz a kijelentés, mert biztos vannak olyan nemesített pudlik akik csak illatosított gumicsontot esznek, de attól még ha veszel egy random kutyát, és odadobsz neki egy kis friss marhahúst, akkor valszeg nem fog sértődötten elsomfordálni.
De miért kell folyton meglepni?
Ő is meglep téged?
Esetleg gravírozott toll. Nyugis este közös ha fürdőzés, kedvence vacsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!