Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy a társkeresőkön csak az ocsmány, senkinek nem kellő nőknek tetszem?

Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 15:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ez az egyik legjobban sikerült képem, szóval ha ezen is rondának nézek ki, akkor biztos az is vagyok :D
2020. nov. 22. 16:19
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Vagy bocs, de azért lehet, hogy kicsit erősek az igényeid, nem?

Azért, ha mindenki csak ronda neked, gyanús a dolog.

2020. nov. 22. 16:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem fogom más emberek képeit kitenni ide, de hidd el elég rondák...
2020. nov. 22. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

#9: mert az új regisztrálókat előre veszi az algóritmus.

Nem feltétlenül vagy ronda. Online társkeresésnél kifejeztten jóképűnek kell lenned ahhoz, hogy hasonlóan szép nők válasszanak. Az átlagos és csinos nők akiknek a külsőd még jó lenne viszont az adatlapodra írt bemutatkozó szöveg alapján utasítanak el. Unalmas, tucat bemutatkozással ne várj sokat.

2020. nov. 22. 16:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát engem nem nagyon érdekel a bemutatkozás, nem is írtam oda semmit, a nők többségének sincs. Nem is szoktam el sem olvasni ha esetleg van. Először úgyis külső alapján dönt mindenki, aztán az üzenetváltás során kiderül milyen jellem az illető..
2020. nov. 22. 16:24
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Na látod, én ezért sem vennélek komolyan. Nekem is normálisan kitöltött adatlapom van, és hasonló igényességet várok el egy férfitól is.
2020. nov. 22. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
Azon kívül, hogy lehet, hogy te is csúnya vagy (nem tudhatom), az is lehet egy ok, hogy 5-6-7-szer több férfi felhasználó van az ilyen oldalakon, mint nő. Lehet, hogy az arány még ennél is nagyobb. Úgyhogy a nagyon jó pasiknak jut minden átlagos, vagy átlag feletti nő
2020. nov. 22. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!