Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45+ férfiak, mennyi időnként kívánjatok a szexet? Hetente 2-3? Ha nem megy, frusztráltak lesztek?
Mit jelent az hogy hosszabb ideig együtt lenni? Most akkor együtt vagytok vagy Nem? Mióta tart a kapcsolat?
Mi 9 éve vagyunk együtt, mindkettőnknek megfelel a heti 1 alkalom.
Aki egész életében tespedt, jó eséllyel lesz 45+ korára impo.
Viszont lehet javítani a dolgon, sporttal.
Én 47 leszek, vannak bajaim, hát nagyon nem az az ábra, mint 20 évesen.
Na de bár ez lenne a legnagyobb bajunk a mai világban. :)
LOL!
Ez a GYK kérdező, itt minden férfi napi 3x kívánja, és a 20+ centis farkával az összes nőt kielégíti.
De semmi gond, mert a nők meg naponta 4x kívánják, 2 perc alatt vannak a csúcson, és análtól a lenyelésig mindent imádva vállalnak be...
Szóval a kérdésedre egy csomó őszínte választ fogsz kapni, ne aggódj!
Nekem napi 1x , ritkán 2x. A feleségem heti 1x néha 2x. Ebbe csak csúcs elérését számoltam bele. Ha csak úgy összebújunk ölelgetjük egymást, azt nem, mert az minden nap előfordul. Általában szorosan összebújva alszunk el, átölelem, mellét vagy a punciját tapizom, vagy ő ölel át, és fogja a farkamat, de nem azért, hogy kielégítsük egymást. Csak mert egymás testét érezni is nagyon jó.
De nem probléma az igényeink közti különbség, mert úgy kb. kétnaponta kielégít akkor is, ha ő nem kívánja. Sokszor meg csak elfekszik, és biztat, hogy élvezzek bele. A többi napra meg marad az önkielégítés, néha előtte, és végignézi. 50F
Az előző hozzászóló vagyok. A másik kérdésedre:
Semmi frusztráció. Ha nem áll fel, attól még sok más módon is ki lehet elégíteni a nőket, akár többször is egymás után. Magömlés után egy rövid ideig a legtöbb férfi "impotens". Ezért utána egy ideig várni kell, míg más módokon folyamatosan lehet izgatni őket, sokszoros orgazmust elérve náluk. Egy férfi ha nem áll fel neki, csak 10 százalékban impotens. De ha a fantáziája nem működik, akkor 90 százalékban.
Mi szeretjük egymást a feleségemmel, és van akkora a bizalom köztünk, hogy bármit megbeszélhetünk, ez is kizárja a frusztrációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!