Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a lenti két lány közül melyikük alakja tetszik jobban? (Kép)
Figyelt kérdés
Mindkét képet jogosan használom, ezert kérem a moderátorokat ne toroljek a kerdest, de azert a fejeket levagtam a biztonsag kedveert, koszonom!
1.
2.
2020. nov. 21. 11:08
3/19 anonim válasza:
Mindkettő szép.
Sokan a másodikra azt fogják mondani, hogy túl vékony. Én is ilyen vagyok nagyjából, de akármennyit eszem, nem tudok hízni, genetika.
4/19 anonim válasza:
1, de nincs meghatározó jelentőségge. Ezen már semmi sem múlna
31f
6/19 anonim válasza:
Tényleg ennyire nem vonzza a férfiakat a vékonyság?
7/19 anonim válasza:
1.
A botcomboktól elkap a hányinger
9/19 anonim válasza:
6: Tényleg. 170 cm vagyok, 50 kg sem, csak a kutyáimnak kellek. Igaz, nekem qrva ronda a fejem is... :(
10/19 anonim válasza:
Azért ne hasonlítsd össze az #1-es nőt a reggel belinkelt apatesttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!