Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy 10-es skálán számotokra hányas az a nő, akire azt mondjátok, hogy “aranyos”?
Nálam az aranyos jelző nem szépségi fokot jelöl. Aranyos lehet egy 4es, 5ös és egy 8-9es lány is.
Az aranyos számomra azt jelenti, hogy éppen abban a pillanatban olyan érzés fog el, hogy a valami kedveset látok a világban.
Például ismerek egy lány aki nem annyira szép, de egyszerűen olyan átéléssel és szépen tud mosolyogni, hogy az egy kicsit engem is átmelegít. Ez bizonyos mértékig független a szépségtől, ha 9es nő lenne, akkor is úgy gondolnám hogy aranyos.
11: Köszi a választ, erre nem gondoltam.
Azt hittem, ha aranyosnak nevezett, az veszett fejsze nyele és nem tart túl szépnek.
#12 Azt nem tudom neki mit jelent, csak azt hogy nekem mit jelent.
Ez még szerintem még kevés hogy messzemenő következtetéseket vonj le belőle. Közeledj felé és figyeld a viselkedését, mennyire fogadja szívesen. Ez megbízhatóbb mértékegysége a tetszésnek, mint ez a jelző. 🙂
Az enyém barátom rengetegszer mondja, hogy nekem van a legcukibb babaarcom a világon, de mellette azt is folyton mondja, mennyire szexin nézek ki, sokat is teszek a testemért.
Szóval ez önmagában abszolút jelenthet jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!