Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, őszintén: ha egy nőt saját magatoknál butábbnak és/vagy tájékozatlanabbnak éreztek, az imponál nektek?
Igazából annyi előnye van, hogy így úgy tűnik mintha én okos lennék és talán megkedvel emiatt. Másért úgyse tudna.
De alapvetően jobb, ha nagyjából azonos a szint - és hasonló érdeklődési kör - mert abból jönnek a jó beszélgetések.
Egyáltalán nem imponál. Ahogy a magukat okosnak képzelő, kőbuta agresszív nők sem.
Szeretem ha el lehet beszélgetni egy nővel. A probléma az az hogy inkább magukat okosnak képzelő nők vannak, akik azt hiszik, úgy állítják, a munkájuk hihetetlenül fontos, hihetetlenül okosak mert megvan a szabvány diploma, közben sötétek nem kicsit.
Két okosabbal, és három kevésbé okosabbal jártam eddig.
Ezek közül csak a jóval butább párom idétlensége zavart.
Az hogy okosabb még tetszett is.
nem ,
de ne keverjük össze , ahogy fentebb is írták az okoskodóval.
az igazán értelmes és intelligens és főleg bölcs ami bejön.
na de hol van ilyen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!