Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van különbség a szeretői viszony és a szex kapcsolat között?
Hát ja! Egy jó kis szexben én is benne lennék már, mert nyár óta nem szexeltem a feleségemmel, mert mindig van kifogása hogy miért nem jó neki.
Tényleg! Mekkora különbség van szex és szex között, ha mindketten akarják, vagy ha csak az egyik fél akarja! Az utóbbi megalázó, csak egy társas maszturbáció, addig az előbbinél felszínre törnek az energiák, és szinte felfrissül, megfiatalodik az ember. Sosem fogom megérteni, hogy a nők miért kerülik a szexet a házasságon belül, tisztelet a kisszámű kivételnek. Tök egyszerű kérdésem van a szexet kerülő nőkhöz: miért nem adjátok be a válókeresetet azonnal? Tényleg, miért nem?
12-es:
Többször is voltam ilyen helyzetben, megmondom az okokat:
1. Sose szerettem, csak nem akartam örökre egyedül maradni. Undorodtam vele a szextől. Sose mentem volna hozzá feleségül. Hogy miért nem szakítottam? Mert egyedül nem tudtam volna a házat fenntartani, miután kihalt a családom.
2. Másik srácba szerelmes voltam, így a szex is remekül működött. Nem igazán vontam meg tőle a szexet sok éven át , de nem mindig élveztem vele. Ennek oka: úgy viselkedett, amiből arra következtettem, hogy ő nem szerelmes belém és csak azért van velem, mert nem jött össze neki olyan nő, aki az álmai nője. Leátlagosozott, azt mondtam engem minden férfi átlagosnak lát szerinte. Ezután soha többé nem szerettem előtte levetkőzni. Soha nem éreztette, hogy számára szép vagyok, leszólt, ha sminkeltem, ha magassarkút vettem, hogy minek? Soha nem éreztem azt, hogy felemelne, inkább egyfajta állandó elégedetlenséget a külsőmmel kapcsolatban. (Miért nem növesztem meg a frufrum?)
Gyönyörűen elérte, hogy ne legyen kedvem vele szexelni.
3. Később a szülés után tényleg nem ment. Fájt, hüvelygulladásom volt, gyógyszert nem kaphattam a szoptatás miatt. Kialvatlan voltam, az ágyban csak aludni vágytam. Undor fogott el a szex gondolatára, mert a belőlem kizúduló magzatvíz jutott eszembe, ha a szexre gondoltam. Mindez évekig.
4. Egy nagypn nagy konfliktus után. Azóta egy ágyban sem tudok vele aludni. Hogy én miért nem adom be a válókeresetet? Mert nem akarom a gyerekem sírni látni. Mert anyagilag nekem nem érné meg. Mert 40 évesen már nem kellek a kutyának se, max. annak, aki nekem nem. A nagy kérdés az, hogy ő miért nem adja be azt a válókeresetet úgy, hogy évek óta hozzám se érhet? Mondjuk mert nincs hova mennie?
Szerintem ha két ember annyira passzol egymáshoz, hogy élvezik egymás társaságát, szexuálisan is vonzódnak, akkor nem szex vagy szeretői kapcsolat lesz belőle, hanem normális, monogám.
Így a szexkapcsolat két szingli között, szeretői pedig két nem független ember között jön létre, lényege mindkettőnek ugyanaz, nem olyan jó a másik féllel, hogy kapcsolat legyen belőle (avagy egyik fél vágyakozik hátha), ugyanakkor intimitás, szex hiányzik.
13-as. Értelek, igazat is adok sok emberrel ellentétben. Akkor elmesélem ezt férfi oldalról is, azaz csak az én életemből. Szerelmes voltam, de sosem teljesedhetett be, még a szexig sem jutottunk. 4 hónap alatt, lehet röhögni, de nem érdekel. Utána 2 évig nem volt barátnőm, mert lélekben nem tudtam rendbejönni annyira, hogy nyissak más nők felé. Majd jött valaki, aki szexőrült volt, de én sosem élveztem vele a dolgot, mert nő létére megkövetelte a napi minimum egyet. Mondom: minimum egyet. Nem is passzoltunk egymáshoz, úgyhogy vége is lett. Majd jöttek még nők, de igazából egyikkel sem működött, mert volt aki asszexuális volt bevallottan, volt aki csak a biztonság miatt volt velem, de érződött mindig is, hogy nem szeret, nem kíván. Aztán volt olyan is, aki belémzúgott, de részemről nem mozgatott meg semmit, így én szakítottam. Majd megint jött egy apáca növendék, aki 30 évesen azon recegett, hogy meglátom melltartóban. A szexet is el lehet képzelni milyen volt vele. Kerülte ahol csak tudta! A minőségről meg annyit, mintha magad mellé fekteted a szobanövényt. A feleségem is az elejétől fogva kerülte a szexet, 21 éves volt, de egy évig udvaroltam, mire beadta a derekát. Majd ezek után havi egy, de az is csak kényszer volt a részéről. Szóval nekem teljességgel elképzelhetetlen egy olyan nő, akivel köcsönösen működne a dolog. Egyébként 9 komoly barátnőm volt, ezek után nyilatkozom mindezt. Konkrétan 40 felett elmondhatom, hogy életemben sem szexeltem még egy jót sem, sőt, rengeteg alap dolgot még ki sem próbáltam.
Szexkapcsolat? Próbálkoztam, de sosem találtam rá senkit az elmúlt 10 évben. A mondás igaz: egy nő akkor szexel amikor akar, a férfi meg akkor, ha hagyják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!