Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttok értelmet egy 20 évvel idősebb férfinek gyereket szülni? 22L
Az egyik legjobb barátom 24 éves, az apukája pedig 72 éves. Egy másik barátom 27, az apja 66.
De relatíve sok ilyet tudok, azért ezek nem olyan iszonyú ritka dolgok, 10-ből legalább 1-2 családnál simán van ilyen.
Ismeretségi köröm alapján nem.
Most még nem érzed, de 5~10 év és rád fog jönni, hogy még buliznál, élné, de nem lehet, mert "nagypapa" párod van, egy családod, gyereked... és még 50 se leszel mikor özveggyé válsz, aztán hátralévő 20~30 évet egyedül töltheted, mint egy macskás nő.
Nálunk sem működött apósom és a második felesége között. 15 év után teljesen elhidegültek, nem volt egy közös témájuk. Ahogy a gyerekek felnőttek az életstílusuk is egyre jobban eltávolodott egymástól a nagy korkülönbség miatt.
Ne tedd.
Ne aggódj, mire a gyerek 20 lesz, az apja már rég kiteszi a szűrödet, jó esetben két heti látogatási jogával sem fog élni.
Használd az eszedet egy kicsit...
Az enyém volt 40 és akkor még lehet hogy jó volt,régen mikor nagyobb voltam sokszor veszekedtünk és nem érettünk egyet, kb most nyugalomban van köztünk de sok dolgot nem lehetett vele csinálni,mert mindig fáradt volt ugye a munka miatt de a kora is rá tett nagyon így most kb mondhatom hogy na rossz érzés számomra hogy édesapámmal nem tudtam sokat szórakozni el menni vele egy sima sport eseményre.
Én a helyedben jól meggondolnám ezt az egész dolgot,ezzel magadnak és a gyermekednek fogsz leginkább ártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!