Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért vannak benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért vannak benne rossz kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt hogy egy megromlott kapcsolatba élnek a másik féllel, aki megalázza őket, cselédnek tartja stb.. Ezen akármennyit gondolkodok, nem jövök rá, hogy miért nem képesek kilépni belőle? ( Olyan helyen ahol nincs gyerek, ami összetartaná őket) meg nem egy 20 éve tartó kapcsolatra gondolok. 2~6 évig.
2020. nov. 20. 00:21
 1/6 A kérdező kommentje:
2~6 éve tartó kapcsolatra gondolok.
2020. nov. 20. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnak egyedül lenni/maradni.
2020. nov. 20. 00:52
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Félnek a bizonytalanságtól, az egyedülléttől. Inkább a biztos rosszat választják mint a bizonytalant, ami jobb lehet de nem garantálja senki hogy az is lesz
2020. nov. 20. 02:03
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Nálam pl pont ilyen férfiak vannak többségben ismeretségi körben. Önbizalomhiány szerintem. És sokszor erre egy mérgező kapcsolat mégjobban rásegít. Megvan ezeknek a kapcsolatoknak a dinamikája, ami azt eredményezi, hogy bizonyos embertípus benneragad. Exem engem is próbált így behálózni és letörni, hogy úgy érezzem, nincs más opcióm, csak ő, de én nem vagyok ez a típus, aki ezen meghatódik. Sajnos sokan igen és ez egyáltalán nem az ő hibájuk, nagyon könnyen bele lehet csúszni. Nekem is voltak napok, mikor kicsit elhittem, hogy úgy van, ahogy mondja. De szerencsére ki tudtam lépni. Pedig én eléggé magabiztos vagyok.
2020. nov. 20. 03:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk családon belül az a probléma, hogy a nő szülei messze laknak, a férfi pedig kisemmizte a nőt, adósságot szerzett neki (aláíratott vele egy papírt, de nem olvashatta el, mi az). Annyi pénze sincs, hogy lecuccoljon a szüleihez.
2020. nov. 20. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan esetben megtudom érteni, ahol a nő anyagilag függ az adott férfitól, nincs saját egzisztenciája, tehát kb. az utcára kerülne, ha nincs együtt a férfival?

Habár mégis számomra is érthetetlen, hogy mi a jó ebben, személyszerint azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ilyen helyzetben inkább öngyilkosságot válasszam, minthogy együtt legyek egy ilyen férfival, de ez csak az én véleményem...

2020. nov. 20. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!