Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez miért kiábrándító egy fiútól?
Hat ezt lehetett volna jatekosabban humorral is igy valoban ilyen megfelelni akaras jon le belole.
Pl Mik az elso benyomások? ;) Ennyi nem kell tulragozni de a legjobb ha ket nap után meg rola kerdezgetsz aztán ahogy fokozatosan megismer meglesz a valaszod
Igaza van.
Nekem sok ismerősöm teljesen más képet mutat Facebookon, mint amilyen.
Van, aki jobbnak próbálja beállítani az életét, és olyan is, akit aranyosnak gondoltam élőben... Aztán elolvastam, miket tud kommentálni.
Nem, nem kiábrándító. Ha bejössz neki, akkor ez a kérdés tök alap, szépen elbeszélgettek róla és nem befolyásol semmit. Ha nem jössz be igazán neki, akkor csak úgyis talonban tartott egónövelő vagy, ezért természetes, hogy próbál kibújni a kérdés alól.
Több lánytól is kérdeztem már hasonlót. Akinek bejöttem, az korrektül válaszolt. A többiekről kiderült, hogy úgysem akartak semmi komolyat.
Az itteni "női" válaszokra meg ne alapozz. Frusztrációval teli, mindenen problémázó nők írják őket. Részükről már az is probléma, hogy pénisz van a lábad között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!