Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha kevésbé jó pasival járok?
Jaj kit érdekel, mások mit mondanak???
Ha szereted, akkor ez a lényeg, és nem az, hogy mások szerint nem illetek össze.
Ja és nézd a jó oldalát: Ha nem is túlságosan jóképű, akkor legalább más csajok nem veszik el tőled.
Neked jó legyen, kívül-belül, ez a lényeg.
Én párom se egy szépségideál, de nem érdekel, nekem így gyönyörű, ha mondhatok ilyet férfira. :D
Szia!
Az én párom se mondható macsónak. Sőt!
Átlagos kinézetű, emellett még visszahúzódó is. Anyukámék szerint mellém nem ilyen fiú illene, hanem deltásabb, sokkal pörgősebb, beszédesebb srác. De mi pont ellentétek vagyunk és mégis már 4 éve kitartunk.
Ne érdekeljen h ki mit mond! Sokan azt az elvet vallják h manapság csak úgy tudsz boldog lenni ha gazdag a pasid, de közben meg csal téged és te nézd el neki mert gazdag. Hát kössz, de akkor inkább a csóró, kevésbé helyesek kellenek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!