Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi egy ideális korkülömbség egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 19:06
1/9 anonim válasza:
A különbség szó a külön szóból ered, nem a külöm-ből. Ezt könnyű megjegyezni és máris túl vagy egy idegesítő helyesírási hibán.
3/9 anonim válasza:
Az ideális különbség statisztikailag a minél kevesebb. A válások aránya az azonos korú párok között a legalacsonyabb és a korkülönbség növekedésével nő.
4/9 anonim válasza:
Szerintem 2-3 max 4 év a fiú javára. Perszer sok olyan kapcsolat van, ahol ennél nagyobb a korkülönbség, vagy ahol a nő az idősebb.
6/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom inkább a hasonló élethelyzet a mérvadó. Vagy legalábbis részben.
Sok olyan ismerősöm van az egyetemen ahol a srác már végzett ugyanott ahova most a csaj jár (meg én is).
Hiába az egyik már dolgozik 1-2 éve, frissdiplomás a másik meg még tanul, de értik egymás élethelyzetét mert ugyanabban volt az idősebb is nemrég.
Itt azt gondolom működhet.
Ott nem szokott akikor nagyon különbözik a két személy élete, életstílusa es nem tudjak összeegyeztetni, megérteni a másikét.
9/9 anonim válasza:
Szerintem 30 felett már nincs annyi jelentősége. Csak egy példa:
Ha egy 30 éves jön össze egy 20 (30-20) évessel ott látszik nagyon a generációs szakadék, főleg gondolkodásban. 30-40 vagy 40-50-nél ez már annyira nem releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!