Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vásárol együtt egy férfi meg egy nő (gumit is) ?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ma reggel láttam az üzletben egy női ismerősőm, egy pasival vásárolt, hétköznapi dolgokat, gyertyát, asszem teát, kaja cuccokat, tusfürdőt, meg azt is néztem, hogy gumit is vettek. Tudtommal szingli a nő, de ezt a palit nem értem... nem smároltak meg semmi, és nem is úgy nézték ki mint akik megbolondulnak egymásért. Ugye nincsenek együtt?
22F
2020. nov. 15. 09:32
11/20 anonim válasza:
Ezt ő mondta, hogy nem kell neki kapcsolat?
12/20 A kérdező kommentje:
Nem, én mondom
2020. nov. 15. 17:00
13/20 anonim válasza:
Hát ezt nem te döntöd el, hogy neki mi kell. Féltékeny vagy és irigy.
14/20 anonim válasza:
Ja, gondolom a szexhez kell nekik. Mi is azért veszünk gumit. És én vagy egyedül vagy a párommal veszek gumit, úgy sose hogy egy haver vagy ismerős áll mellettem mert úgy ciki.
Sajnálom de dugnak.
15/20 anonim válasza:
Kérdező, semmi kozod hozzá az a helyzet.
16/20 anonim válasza:
Jézus
Te beteg vagy
Semmi közöd ki miért mit vesz
Képzeld en is egyedülálló vagyok de veszek ezt azt itthonra es??
17/20 anonim válasza:
Mindent ki lehet logikázni de ne ábrándozz arról a nőről!
18/20 anonim válasza:
Mert lufi kell(ett) egy szülinapi bulira!:D
19/20 anonim válasza:
Mi vizibombát szoktunk csinálni belőle, és azt dobáljuk tizedikről a járókelőkre.
20/20 anonim válasza:
Remélem azt is jól megfigyeled én mit veszek a lidliben és a feleségemmel utána smárolok-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!