Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek mikor dobott titeket a szexpartner?
Figyelt kérdés
Több èv után.2020. nov. 12. 22:51
12/14 A kérdező kommentje:
A nevem Zsombor, a család mellett nem sok idők jutott rá.
2020. nov. 13. 17:21
13/14 anonim válasza:
12#de akkor miért kellett?
Nálunk ugyanez volt behülyített, aztán nem ért rá. Volt olyan hogy 2 hónapig nem láttam. Aztán kiraktam, persze az rosszul esett neki. Eltelt már fél év de még mindig keres, de én már nem akarok tőle semmit.
Ha nincs idő rá, akkor nem kell neked sem.
14/14 anonim válasza:
Az én Zolim meg elfelejtette melyik nap vonatozok a városába 200 km-t. Mekkora kib.hü.fa.pi voltam Istenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!